To tired to blog..

Jao, känns som jag är alldeles för trött för att lägga ner alltför mycket energi på bloggen just nu... Har ju praktik nu, och det känns som jag bara är där eller så sover jag.. Är så trött i veckan..
Går iaf väldigt bra på praktiken, men det känns inte riktigt som praktik eftersom jag får göra så mycket själv redan nu. Har fått ta massa prover och personalen har inte ens varit med, men då verkar de ju i alla fall lita på mig.
Sen så var det ju första dagen igår, och då jobbade jag ju kväll. Sen imorse när jag kom fick jag hjälpa en att duscha o byta påsen till katetern osv. Känns lite underligt sådär andra dagen på ett ställe. Menmen.
Trivs i alla fall bra där! :)


Måndag..

Då var det måndag igen, ja på så här tidiga måndagsmornar är ju inte "jippie" det första man tänker precis, särskilt inte idag.. Kommer bli en tuff måndag, men jag är ju en tuff tjej så, right? :)
Ska dra iväg på jobbet nu, jobba 7-12, sen går jag direkt på praktiken där jag ska vara mellan 12-21. Så det blir som en heldag, men det ska nog gå bra! Lite trött nu bara, men sitter och dricker energidryck nu så det kommer nog gå bra.
Cu later

No pics yet..

Kommer inte lägga upp några bilder varken här eller på facebook ännu.. Dels för att min beloved computer har gått broken och dels för att jag överskridit max datatrafiken för denna månad så internet fungerar jättedåligt just nu... Not my luck, right?...
Menmen, igår blev det en lugn myskväll hemma hos Totte, vi såg film, åt glass och bara kände lugnet! Idag har jag varit på rallycross med mamma, sen kom cissi dit också plus massa mer folk från släkten, alla hejade vi på min käre bror som denna gång kom 2:a i A-finalen, duktig!
Är hemma nu, har just duschat och nu väntar jag bara på att det ska bli läggdags, är så himla trött eftersom de inte blev så himla mycket sömn inatt pga att vi hade så trevligt så vi satt uppe länge:)

Haha!

Är galet bakis idag, och nu sitter vi och försöker beställa hemkörningspizza.. Haha och vi har inga lösa vanliga pengar utan bara Euro för Totte råkade på nåt vis få ut Euro istället för vanliga svenska pengar igår, så Emma har pratat i telefon med pizzagubben hur länge som helst typ för att kunna komma överens om hur allt ska gå till..
Och då säger hon "Vi har såna 20 eurolappar......nej alltså papperslappar" hahahaha...
Dom har iaf pratat klart nu, men vi vet fortfarande inte om dom kommer med pizza eller inte, vi får väl se:)
Hahaha, nu ringde Totte till pizzerian igen för o fråga när pizzorna skulle komma.. Han låter ju precis lika bright i telen som Emma typ, han sa "Tjena Mannen, när kommer pizzorna till F**gatan 1**?"

Hade iaf rätt så kul igår, även fast det inte blev station.. :) For på olles istället med Arnold o Totte för det vart lite tjafsigt hit o dit, minns inte helt vad, men Emma o Mange var osams o sams omvartannat hela tiden :P
Så jag vimlade runt med Arnold o Totte, sen tappade vi bort Totte och hittade min Kusin Cissi, så då for vi o åt på frasses med henne, sen försökte vi få tag på Emma i hundra år och tillslut fick vi de..
Så då skulle vi ha efterfest hos Emma, hälften somnade inklusive jag, sen när jag vaknade upp igen kring fyratiden då satt alla som var vakna fortfarande uppe.. Sen skulle ju Emma o Mange vara osams igen, så klockan var sju när vi väl somnade..
Var ju lite fullt överallt så jag somnade på mattan, ojoj..
Menmen, nu är vi iaf vakna och...inte så pigga kanske, kanske inte ens helt nyktra än? Men vi har i alla fall väldigt kul och trevligt:)

Slänger kanske upp bilder från igår lite senare:)

Skelltown!

Sitter hos Emma nuu, har just öppnat första :D Köpte nya skor idag, behövdes, eller? haha, hade i alla fall med mig tre par skor hit, har fyra par här nu, kan ju behövas, kan bli en lång helg right? Emma tyckte även att jag hade väldigt mycket packning för bara en helg, men svårt o veta i förväg vad man vill ha på sig...
Nu ringde just Arnold, han var snart på G han meeed, sen kommer väl Mange o Totte snart! :D
Party Mode: ON!

Ses på Station ikväll då! :D


Forgot to tell you!

Glömde ju berätta att vi hade övning med lumparna på K4 igår. Vi var ju skademarkörer åt dom. Så vi var inne i ett hus och alla var skadade sen stormade dom ju in med dragna vapen, lite läskigt var det faktiskt, blev lite chockade, men det blev nog dom med, för dom visste ju inte att vi var därinne. Allt flöt då på bra och vi hade kul:) Min skada var ju att ögat hade "ploppat ut" så det roligaste var nog när tre killar kollade på mig och en sa "du har ju ögat på kinden, du måste ju ha jätteont?" sen började alla skratta :P gick ju inte hålla sig från skratt trots övningen eftersom det lät så dumt :P Menmen, sen när vi skulle tillbaka till skolan fick vi ju åka bandvagn, blev en såndär galen tur igen :P haha!
Tog inte så många bilder, men slänger upp de få jag tog:)
Städade undan lite idag och nu har jag även diskat bort porslinsberget så nu blir det att packa:)
Förresten så är ju Svenska Hollywoodfruar det bästa ever :P Humor på hög nivå, skrattar hela tiden och jag älskare!! :)


Richard och William, lite cyanos men dom är glada ändå :)


Syns inte så bra, plus att jag glömde blunda :P
Men det såg iaf riktigt nasty ut i verkligheten..


William hade blivit skjuten i lungan, aj aj..


Lediga dagen:)

Nyvaken, ååh så skönt! Men det är ju faktiskt min lediga dag idag. Och bestämde igår att jag för en gångs skull faktiskt skulle vara ledig och ta det lugnt på min lediga dag! Har ju antingen jobbat eller städar/tvättat osv på torsdagar, men idag ska jag bara slöa.. :) Eller okej, kanske plockar undan litegrann här hemma, men inga stordåd! Òch sen ska jag hjälpa mamma att städa bilen sen måste jag ju packa och göra i ordning inför imorrn för då drar jag ju till skell! :)
Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar! Har ju missat båda programmen hittills eftersom jag jobbat.. Men nuuu, ska jag se ikapp! Det är ju så mycket snack om denna Anna Anka precis överallt, tidningar, tv, radio, skolan.. ja överallt! Så jag måste ju kolla vad det handlar om, haha.



Mikroorganismer i mjukdjursform!

Ja det finns ju verkligen allt numera!
Till exempel mikroorganismer i mjukdjursform, mikroorganismerna är förstorade ca en miljon gånger och motsvarar då ett mjukdjur som är ca 15-20 cm stort. Gulligt va?
Så varför inte ge bort lite klamydia till någon du inte gillar? Eller kanske fotsvamp, dålig andedräkt eller galna kosjukan?
Finns massor att välja bland, själv skulle jag nog välja dundersöta Körtelfeber.

Mikroorganismerna kostar 79:- och finns att beställa på coolstuff.se!


Jag vill också?

Blev tvärledsen idag när Richard berättade att dom var o provade ut studentmössorna.. Jag går ju ut nu till våren, men min klass gör ju inte det.. Så ska jag inte få ha en vanlig student då? :( Jag vill ju! Minne för livet eller hur?
Jag vill också ha en studentmössa och ett plakat och jag vill också stå på ett lastbilsflak och sjunga, skratta o vara glad! Men hur blir det med de? Ska de behöva bli som alla andra år, stå på sidan och titta på alla glada studenter... Och sen leva mitt liv utan att ha en galen, oförglömlig studentvecka i ryggsäcken?
Ska jag aldrig få gå på studentbal eller ha champangefrukost med klassen? Kanske får man aldrig uppleva vissa saker...

Dumma dumma mig som inte kunde gå ut skolan direkt... :(


TOPP!!

Igår såg jag två av de absolut bästa filmerna jag någonsin sett tror jag!!
Låg ju hemma och var tokbakis och då kom Richard förbi, han var också bakis, så vi bestämde oss för att gå o hyra film.. Vi hyrde Män som hatar kvinnor för ingen av oss hade sett den.. Hände även en lite rolig grej på konsum, vi bokade ju filmen först, sen irrade vi runt inne på ica i säkert 20 minuter innan vi bestämde oss för vad vi skulle köpa för mat, sen gick vi bara o betalade o glömde ju säga till om filmen, så vi var tvungen ställa oss längst bak i den superlånga kön igen sen...
Menmen, filmen var ju iallafall HUR BRA SOM HELST! Älskade den, hooked direkt asså! Kl 18 hade vi sett klart filmen och visste ju att uppföljaren gick på bio kl 19 och att mamma och några andra skulle dit, så jag tvärduschade och följde dom på bio och såg Flickan som lekte med elden och den var ju också HUR BRA SOM HELST! Filmen var över två timmar lång men de kändes inte alls som de, ville aldrig att den skulle ta slut!
Så nu längtar jag ju som tusan tills nästa film kommer!!


Absolut bästa!! Jag är kär!


Lördag:)

Oh sweet saturday! Jobbade ju fem timmar igårkväll, var HELT SLUT när jag kom hem..Var ju på ett nytt ställe, och har som inte jobbat så mycket med dementa människor i alla fall inte på det här sättet, och på detta ställe var de väldigt dementa så det var väldigt nytt och eftersom jag är ovan så blev jag väldigt slut i huvudet, så när jag kom hem såg jag tv en stund sen somnade jag, rätt skönt:)
Idag är det lördag och jag är ledig så då blire fest ikväll! Ante kommer hem till Arvids o skulle ta med sig någon jobbarkompis så de blir partyparty :D Är väl inte direkt något speciellt ute idag men Capsicum har väl säkert öppet:)
Ååh nu ringde nyss Sofi hon ville vara med på Partii ikväll, försökte ju övertala hon igår, men hon sa bara NEJNEJ, men nu hade hon ångrat sig;) Hon var i Moskosel nu men hon skulle komma på en stund, så kuul :)
Sitter och lyssnar på musik nu, slänger in en himlarns bra låt som jag aldrig blir less också:)

 


Det var ju så nära...

ååh, slutade ju skolan halv två idag, gud så skönt med helg, tänkte jag.. For hem, fixade lite med tvätten jag hade påbörjat tidgare idag och sen la jag mig under en filt för att vila lite.. Då ringer telefonen, det var Poolen, så byebye min lugna härliga fredagskväll och hej jobb.. Känns lite tungt men jag kan verkligen inte tacka nej till jobb, men det blir ändå lite kul jag ska vara på ett nytt ställe nu:) Sen skulle jag vara där måndagkväll också..

Åh justja, Kissie på Vakna! imorse.. hm, lite barnslig må jag säga i alla fall när hon kallar Katrin Zytomierska för äcklig gammal hagga i radion..Riktigt barnsligt sagt, sen är ju Katrin inte ens gammal, hon fyllde 32 igår?? hm.. well well.. Snart är väl deras bloggfight back on igen :P

Nu ska jag kolla om tvätten torkat sen är det bara börja bege sig mot jobbet:)


Tjyyven!

Har sett Wallander - Tjuven med Richard ikväll, himla bra film faktiskt, riktigt spännande, klurig o lurig, men slutet sög! Det var som att filmen blev lite för lång så de var tvungen nödförkorta slutet, man fick inte se några förhör eller något utan Kurt berättade bara vem som gjort vad och hur det kom sig att de hade mördat osv. Rätt dåligt slut, annars var filmen bra:)
Ligger i sängen o kollar på Seinfeld nu, ska strax sova, har ställt väckaren på kvart i sju så jag hinner duscha innan jag ska sätta mig framför tv:n, Kanal 5 och Vakna! För ni missar väl inte Kissie på Vakna! imorgon? Det gör då inte jag, ska bli spännande att se vad hon har att säga faktiskt:) Hon brukar ju ändå låta rätt smart när hon pratar, men när hon skriver på bloggen verkar hon inte alls så himla smart, nej ungefär helt blåst, vem är hon egentligen denna Kissie?
Sen så är det ju skola imorgon, slutar väl kring lunch, ååh så skönt med helg!! Får väl se vad denna helg har att bjuda på..hm, time will tell:)




Världens bästa uppfinning?

Trodde ju att jag skulle vara helt trött o slut på jobbet idag, men för en gångs skull fick jag vara pigg, och jag älskare!! :) Detta är nog tack vare en av världens möjligtvis bästa uppfinningar, köpte ju nämligen Ginseng på brustablett för ett tag sen, men vågade inte prova för att jag vet att brustabletter oftast smakar fan, men när jag vaknade imorse och kände mig som en Zombie bestämde jag mig för att prova, och det smakade ju jättegott!!! Så jag drack två glas Ginseng och har varit helt okej pigg hela dagen, lovely!! :)
Ska börja dricka detta innan skolan också så kanske man är mer pigg och koncentrerad även där! Verkligen en toppengrej! :) Vet inte om det sitter i huvudet eller om det verkligen ger effekt, men jag skiter i vilket så länge det funkar för mig:)


Måste ladda upp förrådet! :)


Trött:)

Är rätt så trött, har jobbat hela kvällen och det gick då bra:) Är hemma nu och hade sett fram emot min lediga dag imorgon, men så blev det jobb imorrn ändå, 7-16.30, men det är bra:) Ska snart sova sen upp o jobba sen skola på fredag sen blir det en efterlängtad helg, får se vad som händer då, kan inte bestämma mig som vanligt...Arvidsjaur, Skellefteå eller Malå? Får väl lotta mig fram till vad jag ska hitta på i helgen:)

Snart helg:)

Ja det känns som att det faktiskt snart är helg, lovely!:)
Igår var jag ju med Richard ett tag, och vi började busa o brottas och det slutade som vanligt, med att Richard blev skadad, haha! :P Råkade slå till han i skallen, men även jag blev skadad för richard armbågade mig under hakan så jag bet mig i tungan o läppen så ja börja blöda, haha :P menmen..
Sen for jag till Ante och såg Idol o pratade o så, han bjöd på muffins o mormorssaft, mums:)

Idag blev det ingen skola, mådde inte alls bra imorse... Men det känns lite bättre nu och jag ska ju jobba ikväll, blir lite tungt, men det ska nog gå bra:) Det är ju som lite kul att få jobba då o då o träffa alla igen:)
Har Mamma på besök just nu för dom byter fönster i hennes hus så hon är halvt utslängd, så hon sitter i soffan och stickar:) Men snart ska vi börja bege oss, vi måste väl äta något innan jobbet, för Mamma ska också jobba på ringelsta ikväll men inte samma avdelning dock..


Tuesday!

Dagen har gått rätt snabbt ändå, och jag har äntligen kommit på vad jag ska göra som projektarbete! Ska göra en klassblogg till vår klass, där vi kan skriva vad vi håller på med o berätta om studiebesök osv, är rätt peppad på detta nu faktiskt:)
Åt tacos med Richard idag till middag, mums så gott det var! :) Och nu har vi nyss sett en film, Kenny Starfighter: Kenny Begins, hur bra som helst! Riktigt rolig film, i alla fall för oss med halvkass humor, kul att de menar på att jorden är universums avfallsplats och allt som sugs in i svarta hål hamnar på jorden, haha!
Åh, längtar till 21.00 för då är det ju Andra Avenyn på tv!! Imorrn är det onsdag och skola sen på aftonen blir det jobb, de bra, Cash is king right? :)

Till Anneli:
Ja det är klart att de finns något positivt med skolan, man lär sig saker och får en utbildning! Sen så har jag ju en toppenklass och det är guld värt!


At school!

Woow, nu funkar det att lägga in bilder igen :P Här får ni en bild på mig o min klass, förutom Sabina för hon är sjuk, Krya på diiig hälsar klassen:) Nee nu ska vi klunsa om vem som ska göra vad på redovisningen:) Ciao!


Jag,Richard,Johanna,Malin,Lina. Hot stuff!



ååh den tyngaste morgonen..

möjligtvis den tyngsta morgonen detta år.. nja kanske inte, men den var tung.. Var verkligen inte alls sugen på skola idag.. och fattar absolut inte alls vad tusan jag gör här?? kände att de skulle bli en hellday, och så sant så... Vi ska jobba själv hela dagen, vi har hur mycket uppgifter som helst, orkar inte, orkar inte....
Igårkväll var jag med Grubben en stund, vi såg den här filmen Zorro, hade aldrig sett den tidigare och det är ju verkligen inte alls min typ av film, och lååång var den.. Men ändå bra, jag gillade den faktiskt :)


Åååh jag blir snart jättegalen på min blogg.. Det går ju inte ladda upp bilder, försökte igår men det gick inte och nu går det inte heller.... :(

Funny people :)

Ja det kan man verkligen säga om oss, jag och richard verkar aldrig kunna bestämma oss om vi ska vara sams eller osams.. Men nu har vi alla fall bestämt oss för att vara sams:) Vi var på greya o fikade middag tidigare idag sen har vi pratat en del och vi är sams och så ska det förbli:)
Vi har sett filmen 17 Again med Zac Efron och Matthew Perry, himla bra film! Lite underligt dock att det var just de två som spelade samma person, ser absolut ingen som helst likhet mellan dem, men men, filmen var i alla fall himla bra och helt klart sevärd!
Har även bytt profilbild på facebook, kände att det var dags:)
Nee nu ska jag hoppa i duschen sen får vi se vad kvällen har att erbjuda:)


Hata måndagsmorgnar....

Fytusan så trött jag var imorse, utan skämt.. Somnade väl kring två och det resulterade i att jag inte alls var pigg och skolsugen imorse, inte för att jag är skolsugen nångång över huvud taget, men idag ville jag verkligen bara ligga kvar i sängen hela dagen...Menmen, nu sitter jag på skolan i alla fall, får väl se vad vi ska göra idag, hoppas vi får sluta tidigt i alla fall..
Har absolut inget alls viktigt att säga...

ååh hemma!

Så himla skönt att vara hemma, ligga i sängen o bara glo på tv och knappa lite på datorn...
Har ju jobbat som hela dagen, sen efter jobbet for jag till mamma som bjöd på kvällsmat, smarrigt värre!!:)
Sen for jag hem och då gick ju filmen Kommissarien och havet på tv så nu har jag kikat lite på den också..Blev väldigt snabbt väldigt irriterad på att nästan alla var dubbade...bläh... Kollade just upp det på internet och det beror alltså på att det är tyska,danska,svenska,norska skådespelare och alla pratar på sitt eget språk :P lite häftigt ändå.. Denna film har gått som serie på tysk tv och då var allt dubbat till tyska:)
En annan lustig grej är att polisens fru, den där danska tjejen, heter Paprika Steen i verkligheten, haha fattar ni hur coolt det vore att heta Paprika, o sen att heta Sten i efternamn :P hahah awesome!!
Neee nu ska jag kolla färdigt sen blire att försöka natta:)


Insomnia?

Kanske inte riktigt, mer att jag inte vill försöka somna eftersom jag inte vill ha imorgon...Vill helst bara frysa tiden här och nu och inte alls sova o vakna o jobba...
Slutade just efter nio och planen var att gå hem o försöka sova direkt.. But im still awake.. MAssive craziness.. Orkar bara inte sova, låter så sjukt.. men det är sant..Vill inte somna o ha en lååång jobbardag framför mig som sen direkt följs av en lång jobbig skoldag som följs av en jobbig skolvecka.. Näe jag vill bara ha helg, kul, fest och långa sovmorgnar..
Känner att det börjar vara dags för förändring.. känner mig less... så i veckan ska jag ta tag i livet och ordna minst en förändring i livet.. vad kan det vara då? vadsomhelst! umgås med någon jag inte träffat på länge, göra något jag inte brukar göra, möblera om, skaffa ny frilla, köpa något nytt kul, åka iväg någonstans, fixa ny bloggdesign..i don't know, nått nytt måste ske och det är snarast, innan jag tröttnar totalt...


Lite snabbt om gårdagen..

Skulle ju berätta om de hemliga uppdraget.. Joo, vi (jag,pappa,faster) var i Älvsbyn hos en spågumma!! Hur häftigt som helst, är ju lite skeptiskt mot sånt där, men nu tror jag faktiskt lite mer på det :) Först berättade hon om det som varit och väldigt mycket stämde, sen berättade hon om framtiden... Åååh så kul det var! :) Hon berättade hur många barn man skulle få, vart man skulle bo i framtiden, jobb osv.. Massor med saker :P Sen berättade hon om vilka skyddsänglar man har osv. Massor med grejer, himla spännande! :) Sen spelade man in allt på band så man kan lyssna på det igen.. Rekommenderar verkligen detta till er som är lite superstitious och nyfikna på framtiden :)

Sen på kvällen när jag kom hem så åt jag hos mamma sen for jag ut en sväng med Grubben, vi funderade lite på livet, helgen, kvällen och kom tillslut fram till att vi skulle drinka lite, and so we did! Det var himla trevligt må jag säga, sen for vi på Capsicum en sväng, men väl där blev jag rätt less så då blev det till att fara hem o natta.. :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att jobba hela kvällen och hela morgondagen,.. Känns lite jobbigt, but i need the money så :)

Påväg:)

Sitter i bilen påväg på hemligt uppdrag på hemlig ort, kan ju avslöja att denna hemliga ort ligger 9 mil från Arvidsjaur;) Blir riktigt spännande faktiskt!! Berättar sen vad jag gjort och hur det gick :D

Eminem, wihoo

Sitter och lyssnar på denna låt just nu och det känns som jag blir allmänt glad av den! :)



Lugnare:)

Har äntligen lugnat ner mig litegrann, ska strunta i det där och tänka mer på roliga saker.. Till exempel det där jätteroliga spännande som jag ska iväg på imorrn!! I'm so excited! Vill inte avslöja något än, men kanske berättar imorrn ;b
Ska hoppa i duschen nu sen ska jag träffa Mamma o Mona när de kommer till Arvids :)


Good day gone bad...

Ja så himla onödigt... Min dag som började så himla bra, vaknade, låg i sängen o bara tog det lugnt en stund sen steg jag upp och städade lite, gick ner i tvättstugan och hade världens tur för den var ledig hela dagen, så då passade jag på att tvätta också.. Skönt att få det bortgjort, sen fick jag ett samtal med ett väldigt kul besked, ska iväg på ett jättespännande hemligt uppdrag imorgon, oj vad jag längtar! Sen tack vare Totte så fick jag tag på världens bästa uppfinning, satt och tänkte gud vilken härlig dag!!
Meeen, så skulle en idiot förstöra dagen genom att vara allmänt dum i huvudet, senast igår bad denna person om ursäkt för sitt beteende och nu är det samma visa igen, är så sjukt less på dig just nu att orden finns helt enkelt inte! Synd att vissa inte kan vara glad för andras skull utan måste klaga på precis allting den gör ifall det råkar gå bra för en gångs skull... hoppas verkligen jag slipper träffa dig i helgen o hoppas de går åt helvete för dig i ditt nya underbara liv med dina nya perfekta vänner!!!!
Så arg, ledsen och djupt besviken på dig just nu, trodde aldrig det här om dig..


AHHHH SÅ LESS!!!!!!!

Godmorgon:)

Nyvaken men ändå väldigt trött,.. Älskar min bästa dator, så liten o smidig så man kan ligga i sängen o blogga utan problem.. Funderar på om jag verkligen ska orka stiga upp denna morgon?..eller dag.. Jo man måste nog det, ska försöka orka städa lite och så ska jag kolla om det finns någon ledig tvättid inom den närmaste framtiden:) Såg ju Vakna! imorse, men Zyto sög idag... besviken...
Nepp, ta tag i livet nu :)

What a night :P

Skulle o se film med Krille o Emil, så vi for på konsum först.. Och efter 48timmar helt utan socker kan jag säga att man börjar känna sig lätt abstinent.. oh god.. Så jag försökte övertala killarna att vi skulle köpa kladdkaka, men no no, dom tyckte vi skulle festa till det med chips.. Så det blev chips, så då fuskade jag ju självklart med dieten och åt chips.. Har nog ingen som helst självdisciplin what so eveer.. menmen.. Sen när jag kom hem vart jag så sjuukt röksugen, och jag röker ju inte ens, bara ibland på fest..
Kollade iaf runt om ingen i närheten hade en stackars cigg att bjuda på, men no no.. Så jag tänkte helt ärligt ta en promenad till statoil i detta ruggiga busiga väder, men så kom jag på att Emil kanske orkade tvärskjussa mig, o de gjorde han, LOVELY! :P Så for på statoil o handlade sen blev det hem o ta en rök o en kopp te.. Undra om det blev ett substitut för socker mitt i all denna abstinens, i dont know, men det känns i alla fall bättre nu :)
Ligger och kollar på Seinfeld och ska försöka sova, sen blir det att ställa väckaren på sju för då ska jag se Vakna!...Katrin Zytomierska är ju där o snackar på torsdagar, det vill man ju  inte missa:) Joo jag vet att det kommer upp på tuben ungefär sekunden efter, så man kan se det när man vill.. Men imorrn är jag ledig och då är det skönt att ligga o slötitta på Vakna! på morgonen för att sedan somna om och sova ut:)

Här har ni de två klippen från när Katrin var med i Vakna! förra veckan:)
Haha det absolut bästa är ju i klipp1: "-Fotar du mig? -Va i helvete skulle jag fota dig för?"
hahah tror jag har kollat på just det typ 10 gånger nu!!! 5,35 min in i klipp1, KOLLA!!


Haha!

Blir nog aldrig less på detta klipp! :P Skrattar lika mycket varje gång!


Good morning:)

Snart är det dags för skola.. Var faktiskt ganska skönt att vakna idag.. Vaknade halv åtta, slog på teven och låg och tittade på Vakna! en stund innan jag klev upp, så himla härligt!
Idag är det skolfoto, spännande :P Förhoppningsvis mitt sista skolfoto!
Nä nu ska jag dricka upp nutrishaken o sen börja bege mej..


Avenyn är tillbaka!

Fan så härligt att Andra avenyn äntligen är tillbaka, har längtat hela sommaren!! Var ju ute på en prommis sen duschade jag o såg idol o sen Avenyn :D Lika spännande som vanligt, och jag kom till och med ihåg vad som hände i slutet på förra säsongen..
Ska i alla fall försöka sova snart, känner mej helt slut och sen så är det ju skola imorrn så då är det ju bra att vara lite utvilad, hoppas vi inte behöver vara


Just do it!

Ja det är väl så man får tänka, dieten tar ju död på en, man orkar ingenting känns det som.. Ska häva i mig lite vatten nu sen bege mig ut på en promenad nu innan idol :) O sen börjar ju Andra avenyn ikväll, fan så glad jag är :D
Förresten så gick provet rätt så bra tror jag:)

Back on track:)

Jepp, nu är det dags för diet igen.. Sitter här med nutrishaken i handen, smakar fan.. menmen, bara att härda ut:) Så nu blir det nutri o prommis i nån vecka.. Vet egentligen inte vad jag väger för jag har ingen våg, men det är som inte siffrorna på vågen som spelar roll utan känslan, och just nu känns det inte OK så därför blir det diet tills det känns bättre:)
Har ju även prov på skolan idag.. Hoppas jag fixar det!! åååh, justja, jag slutar kl två idag, HALLELUJA! :D

Pyssel-afton:)

Har precis pysslat ihop ett födelsedagskort genom att klippa o klistra o så, köpte lite såna scrapbook-grejer och gjorde ett födelsedagskort av.. Är rätt så nöjd med resultatet, men vill dock inte visa det här eftersom det ska vara en hemlis för födelsedagsbarnet i fråga, så jag kan visa det sen:)
Är dock inte så himla duktig på att pyssla för jag klipper jättesnett och skriver som en kratta, menmen..
Väntar nu på att mamma ska höra av sig så jag får ett kuvert av henne så jag får posta iväg detta så fort som möjligt:)
Ska även plugga inför morgondagens prov om palliativ vård, var ju borta hela förra veckan så jag fick en liten chock idag när jag fick veta att vi har prov imorrn, men det kommer nog gå bra:)
Ska plocka fram boken nu o försöka få nåt gjort!! :)

åhnej...

Vaknade i morse och tänkte, skola, åhnej...jobbigt....Men jag klev upp gjorde mig i ordning och drog iväg.. Fick sms av Lina som frågade om jag skulle komma på skolan, jag svarade att jag var påväg och så.. vi sms:ade lite tills jag kom fram till skolan.. Sitter på skolan en stund sen säger Lina "Joo men justja, vi börjar ju kl 11 idag...på borgargården"
AAAHHH?!! Hade kunnat sova två timmar till och sedan gått direkt till borgargården, nu blire ju världens längsta promenad fram o tillbaka, blä....
Undrar verkligen varför jag steg upp denna morgon...


Saturday in the city!

Haha ja, jag tog ju alltså bussen till skell igår, benne mötte mig sen gick vi till torpet.. Jag for till Emma och fixade mig o så sen kom bubban,benne,olle,arnold m.fl så det blev riktigt trevligt:) Det roligaste var dock när Olle och Arnold kom, först sa Olle "Men tjena, det var ju inte igår man såg dig!" Och jag svarade "Neej verkligen inte" då säger Arnold "Men tjeena är de duu! Inte igår.. Hur går det i Arvidsjaur då?" Sitter och pratar om Arvidsjaur med Arnold en stund, sen kommer Olle och sätter sig och frågar direkt "Men du, hur går det i Arvidsjaur då?" hahah..

Vi festade i alla fall vidare sen kom Olle på att det var vissa förnödenheter som fattades, så då hakade jag på Olle på en cykeltur till macken.. Var nästan orolig att jag inte skulle kunna cykla då jag inte cyklat på typ över ett år :P Men vi tog oss i alla fall fram och tillbaka till macken helskinnade! Sen när vi skulle på krogen blev det dags för cykelfärd igen, gjorde en favorit i repris och åkte pakethållare med Arnold som chaufför, blev dock en lite lugnare resa än sist :P hahaha...

Sen på krogen träffade vi massa trevligt folk, bl.a Moa o Kelly som också hade hittat till staden Skell:) 
Ringde sen Nicke och bad om skjuts, vilket vi fick så då passade vi på att dra en drive in på max innan han skjutsade oss till emma :) Vi fick sedan nattligt besök men trötta jag somnade ju på soffan rätt snabbt och emma efter en liten stund, tur att totte var snäll och städade undan, torkade bordet, bäddade om oss och försåg oss med vatten innan dom for:)
Hoppsan vilket långt inlägg!! Nu ska jag ge mig o ladda upp lite pics istället :)


Bubban o Emma:)


Olle:)


Arnold o Emma:)


Olle med hans mammas bästa cykel:)


Vår bästa Shell-påse som innehöll 2st lättöl, 2pkt cigaretter, 1pkt nudlar och 1pkt tugummi! :P


Tillbaka efter cykelturen:)


Emma o Bubban:)


Olle, jag o Arnold:)


Taggade :P


Emma äter upp sista osten efter drive-in-maten :P


Haha, frukost me Kelly o Moa, på max såklart :P


Home again:)

Kom ju hem från skell för några timmar sedan, orkar inte skriva så mycket idag, är hur trött som helst så ska bara ta de himla lugnt ikväll :) Berättar om helgen + slänger upp lite bilder senare eller imorrn :)

Ready for takeoff!

Jepp, ändrade planer, hade ju tänkt stanna i Arvids o fara på toxic, meeen så vart jag telefonterrad i morse av folk som ville att jag skulle komma till stan, så efter en stunds övertalning bestämde jag mig för att fara till stan ändå :P Så jag sätter mig på bussen om en timma, framme halv sex, då börjar partyyyt! :D
Grattis Emma som fyller år imorrn, de ska vi fira ikväll :D


Redo för partii :)


Today:)

Har jobbat lite idag, faktiskt ganska kul, sen har jag faktiskt varit duktig och uträttat lite ärenden, skönt att få det ur världen:)
Ska faktiskt chocka mig själv och ha en nykter och lugn fredagkväll, ska nämligen på bio med mamma,matte,linn,anna o jörgen :) Så de blir familjemys och biomys, och vi ska se Sommaren med Göran och jag är fasen helnöjd!! :D Hoppas den är så kul som jag har fått för mig att den är!
Får se vad det blir imorrn, toxic? stan? vem vet, inte jag i alla fall, lika bra att bara tare lugnt o ta var dag som den kommer!



Ett jävla helvete..

Beslutsångest.. åh... för en stund sen kände jag mig jättesugen på att hitta på nåt kuul i helgen, nu känns de som de kvitta, orka som int tänka eller bry mig.. hade fundera på att antingen stanna här o gå ut, eller fara till stan o gå ut.. känns int som de lutar åt varken de ena eller de andra hållet, är bara helt av just nu men känner ändå pressen att bestämma mig snart, får nog ta o sova på saken så kanske man har bestämt sig tills imorrn...

Ligger iaf i sängen nu o lyssnar på musiiik,.. Lyssnade just på T-pain - Church och såg videon från Step up 2: The streets.. Alltså den dansen är så niiice, och Channing Tatum är ju riktigt het också :P hehe..

 


Shopping-spree? :P

Jag som aldrig brukar få med mig något hem när jag är på shoppingturer men idag målar jag ett kors i taket för jag har köpt några festklänningar, skor, smycken, underkläder, en väska osv:) känner mig riktigt nöjd med dagens shopping faktiskt :) Sitter nu i bilen på väg hem till Arvids igen, får väl se vad som händer ikväll.. Ska i alla fall jobba imorrn och sen är det ju äntligen heeelg :D


Piteå idag:)

Jepp ska ju till Piteå idag, vi åker om tjugo min, och jag är som klar.. Halsen är blä idag så jag sitter här med en kopp te och ska försöka få den någorlunda så jag orkar leva idag.. Brukar inte veta vad jag ska handla när jag åker men har bestämt mig för att köpa en ny väska idag, det behövs och det var längesen:)
Även att jag fick världens chock när jag kollade mig i spegeln i morse, var vit som ett jäkla spöke!! Vet inte om det beror på att jag var nyvaken plus att jag är sjuk, eller om jag bara gått och blivit jätteblek utan att märka det... Får nog ta en tur förbi solariumet nån dag :P
Nä nu ska jag dricka upp mitt te then off we goooo :D

sova?

Måste nog sova snart, men jag vill inte.. vill bara sitta kvar här och var på detta superhärliga strålande humör jag är på just nu!! :) känner mig så himla glad just ikväll, vet inte varför...Sitter i alla fall och hänger lite på msn just nu, var hundra år sen jag loggade in på msn.. Men hade lite att göra ikväll så jag bestämde mig för att logga in.. Och det var jättemånga som man inte pratat med på jättelänge som började skriva.. Hur trevligt som helst!! :) kanske därför jag är på så himla bra humör?? :)
Men jag känner att ögonlocken börjar bli väldigt tunga så nu ska jag sova tror jag.. :)

Började även tänka på ett gammalt ordspråk som säger
"If life gives you a lemon, make lemonade"
Det är ju ett väldigt bra ordspråk egentligen som menar att man ska göra det bästa av situationen, ja så har jag tolkat det i alla fall:)
Men det är ju inte alla som gör så utan det finns ett annat sätt som många använder, och detta har ju surfaren i filmen "Dumpad" gjorde ett eget litet ordspråk om, som jag tycker är så jävla klockrent! Han säger ju
"If life gives you a lemon, just fuck the lemon and bail"
Och det är nog ett sätt som fler använder, man bara flyr från problemen...
Poängen med att jag skrev om detta var egentligen bara att hans tolkning är så jävla sann och klockren.. Och väldigt rolig, haha!

Nä nu är det gonatt!

Vet du vad "skönja" betyder?

Det visste i alla fall inte Jag och Moa, tills för ett tag sedan..Vi satt och löste korsord och skönja var ett av orden..
Jag: Hmm, skönja, två bokstäver, måste ju vara be eller nåt..
Moa: Haha, men nää, skönja har ju med sex att göra!
Jag: På två bokstäver?
Moa: Ja jag vet inte, men det har då med sex att göra..
Jag: Fråga Daniel om han kan kolla på google vad det betyder..

Efter en stund får vi svar från Daniel "Skönja betyder se eller skymta. Jag ser något där borta = Jag skönjar något där borta."

Moa: Haha, och du som trodde det betydde be!
Jag: Haha, och du som trodde det hade med sex att göra!
Moa: Men det låter ju som det..
Jag: Ja, faktiskt..

Haha, det kan bli riktigt lustigt när snillena spekulerar :P


Så vet du att du känner någon :P

Richard skulle ju komma och hämta tv:n men då började det ösregna så vi bestämde oss för att ta det sen när det slutat regna.. Så jag gick ner till tvättstugan igen för att vika tvätt, stod där och vek tvätt när jag hörde världens åsk-knall, några sekunder senare plingade det till i telefonen.. Tänkte direkt "Nu skriver Richard o frågar om jag har dragit ur tv:n", mycket riktigt i sms:et stod det "Visst har du dragit ur tvn?", hahah då var jag ju bara tvungen att skratta lite för mig själv :P


Ett gott skratt :P

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, så idag borde jag ha förlängt livet ett tag.. Var nere i tvättstugan och skulle kolla om tvätten hade torkat, när jag skulle gå ut och öppnade dörren så stod Lillemor där, hon hoppade till, och jag med. Så vi blev nog båda lika rädda och vi skrattade båda väldigt mycket :P oj så rädd jag blev..
Just nu sitter jag och väntar på att Richard ska komma, han ska hämta tv:n och databordet och lite andra grejer.. Var kanske på tiden att han hämtade det då det var typ två månader sen vi gjorde slut :P Men som tur är så har vi ju lyckats vara så bra vänner sen det tog slut så han har varit snäll nog att låna ut grejerna till mig tills han behövde dom igen, vilket är nu.. Fast sen hade han lovat att jag skulle få behålla lampan och gardinen också för han vet att jag gillade dom så mycke, men nu lät det som han skulle ta dom grejerna också.. Menmen, det är ju hans så :)
Ne nu ska jag plocka av grejerna från databordet:)


Still sick..

Fortfarande sjuk, och det blev ingen skola idag heller, men det känns faktiskt som att det är på bättringsvägen:) Hoppas verkligen jag är frisk till imorrn, eller i alla fall nog frisk för att orka vara trevlig med Mamma o Christina för då ska vi till Piteå, och är jag sjuk o grinig så vill dom nog inte ha med mig :P
Hade även världens tur idag, min älskade mamma kom förbi med massa grejer som är bra att ha när man är sjuk.. Hon kom med en påse med halstabletter, hostmedicin, mat, dricka, godis och en skvallertidning!:) helt underbart, helt plötsligt kändes det inte lika jobbigt att vara sjuk :P
Sen har jag faktiskt varit lite duktig idag och plockat undan lite och nu ska jag starta en tvättmaskin sen ska jag krypa ner i sängen igen:)


Tung dag..

Har varit en rätt tung dag idag, blir så när man är sjuk.. Blev ingen skola idag för jag har verkligen mått piss,.. Bara värker i kroppen hela tiden, mest i lederna, huvet och halsen.,. fast jag har druckit massa te så halsen börjar faktiskt kännas lite bättre nu :) Får se om det blir skola imorrn eller inte, beror på hur man känner sig imorrn..
Har i alla fall jobbat ikväll, kände att jag inte ville svika nu när jag lovat att jobba o så.. Det var rätt tungt att jobba fast ändå kul att få träffa alla vårdtagarna igen, vissa blev ju väldigt glada att se en:)
Annars har jag mer eller mindre bara legat i sängen hela dagen, snorat, hostat och druckit te.. Nu ska jag strax sova, åh så skönt:)

RSS 2.0