Lov men inte ledig..

Har ju lov i veckan, men har jobbat lite med mina APU-uppgifter och så har jag jobbat.. Alltså jobbat på mitt jobb, som är hemtjänsten :P Skulle ju egentligen till Gällivare med grabbarna imorrn men stannar hemma för jag ska jobba imorrn plus för att jag inte kände att jag hade råd riktigt. Blir ganska dyrt med hotell, resa, inträde, mat, dryck osv osv. Så det är billigare att stanna hemma. Får se, kanske man går ut här hemma i helgen då istället, och kanske klär man ut sig, men mest troligt inte.
Nu ska jag strax sova så jag orkar jobba imorrn:)

Min nya fb-vän!

Ja, min nya vän på facebook är ingen mindre än självaste Joel Kinnaman! Lite häftigt om jag får säga det själv :P Helt plötsligt blev han en vanligt person, han har privata bilder på han o hans vänner, han skriver med sina vänner osv. Ganska kul att kolla de privata bilderna, finns massor! T.ex. de klassiska när man ser armen då man tagit kort på sig själv osv:)
Sen är han lite olik sig på dessa bilder faktiskt, kan lägga upp nån bild så får ni se:)



Lite olik sig motför i filmerna :P

Lov!

Ja fasen så skönt det är med lov! :) Hade ju bestämt mig för att vara i Skell ett tag under lovet, så jag skulle ju dit igår med bussen. Men då var jag o åt frukost med Richard på greya o då kom jag på att jag kunde åka med honom dit för han skulle dit o plocka upp Hanna innan dom skulle till Umeå på hemligt uppdrag som jag inte ska avslöja för då blir Richard galen på mig :P
Åkte i alla fall med dom dit igår, sen hade vi filmkväll i Bergsbyn igår, sen imorse följde jag med Richard o Hanna tillbaka igen för jag fick hemlängtan :P Fast först for vi förbi Luleå till Hanna för att hämta deras lilla vovve Chubby! Som är hur gullig som helst, men lite svartsjuk märkte vi, för han börja skälla åt mig o Richard när vi krama varann :P
Men i alla fall då åt vi lunch hos Hanna o Putte sen for vi på Willys och handlade massa godis, 3.90/hg, BILLIGT! :D Sen kollade vi på halloween outfits på Toys'r'us innan vi for hem mot Arvidsjaur.. Vi hade även en lite åksjuk vovve i bilen, tur Hanna satt redo med spypåsarna :P
Nu sitter jag iaf här hemma med Richard, nu blire pizza och ikväll blire film + snacks (gurk&morotsstavar + dip) mmmmums :)

Blodprov!

Tänkte bara berätta att jag provade på att ta venprov idag. Har alltid gruvat mig inför när den stunden skulle komma, för jag är så rädd att göra illa någon! Vet ju själv hur obehagligt det är med en nål i armen. Slapp som tur var att sticka någon patient, provade istället på sjuksköterskestudenten som varit där nu samtidigt som mig. Och det gick bra, fick fram blod o hon fick inte ont alls, duktiga jag! :)


Modevisningen!

Hittade en enda bild från modevisningen där vi var med :P So here you go!


Från vänster - host of the evening; Åsa, Polarisgänget; Johnny, Ingemar, Ida, Harry, StinaM, Ella, Sandra, Otto, Jag och Richard!

Nervöst..hehe

Det är ju modevisning ikväll, o ja ska gå för Polaris:) är typ galet nervös..
Vi var o provgick igår, men man hade inte lång tid på sig, så vi hann provgå typ två gånger och vi hade inte ens kläderna på oss då... Ska ju gå i skoterkläder, kommer bli vaaarmt :P
Plus att alla blev nervösa igår trots att det var bara typ 10 pers där o kolla då, och ikväll kommer det vara typ 250 pers...Men det blir säkert kul bara man inte trillar eller går fel :)

Hade ju även Cissi här på besök i helgen, vi festade lite och hade himlarns kul :) Och i tisdags var jag i Piteå med mamma, köpte en kuvertväska med nitar på från Gina.. Den kommer bli perfekt att ha som partyväska! :) Ska ju även på party i Gällivare nästa helg, haha, de är ett skotergäng (Ruff riders trorja) som har fest på ett hotell, så vi ska bo på hotellet också, kommer bli hur kul som helst :D
Nää nu ska vi o äta på Greya innan vi ska ner på Polaris o prova ut dom sista kläderna:)

Både snygg OCH praktisk! Massa kortfack, pengafack osv inuti, plus att det finns band att ha runt handleden och så kan man byta till långt band att ha över axeln:)

Filmkväll!

Hade filmkväll med Mamma igår. Mamma som inte ens gillar att se film, men jag fick henne ändå att se Johan Falk 1&2 och hon gillade dom verkligen! Vi hade i alla fall bunkrat upp med allt man behöver för en lyckad filmkväll; först och främst bra filmer men även chips, godis, läsk osv. Sen drog vi bordet så nära soffan som möjligt så vi verkligen inte skulle behöva röra oss ur fläcken, det är en riktig filmkväll det!
Idag har jag haft möte med skolan och fått rätt mycket klarhet i hela min skolgång, så det känns ju bra i alla fall..Men stämningsläget är fortfarande rätt lågt..men det löser sig säkert med tiden, brukar ju göra det, så det är bara att härda ut helvetet..

Tuffa tider..

Nu har det hänt, det som händer ibland.. Att man kraschar och helt enkelt inte orkar längre..
Man orkar inte med livet helt enkelt.. Gick runt som en tickande bomb igår, och så fort jag fick komma mig ifrån praktiken så bara exploderade jag.. Så nu är jag bebis igen och hemma hos mamma som tar hand om mig..
Richard har också hjälpt mig, han tog tag i något jag inte har någon som helst ork att ta tag i själv just nu, nämligen mitt hem. Han städade och diskade och gjorde fint, det var väldigt uppskattat!
Är glad att jag har så bra folk omkring mig som finns där när man behöver de..
För att ändå hålla skenet uppe måste jag ju erkänna att det är ju inte bara dåligt att vara ledsen, nej man får ju t.ex. välja middagsmat och då väljer man ju självklart sin favoritmat, som i mitt fall är Korvstroganoff med Ris, mums!
Möte med skolan imorrn, hoppas det går bra och att vi kan komma fram till en bra lösning.

trött..

Är helt galet trött idag, sov till halv två och nu är jag redo att somna om igen, haha. Vi såg ju iaf Johan Falk 4 - Leo Gaut igår, visst titeln avslöjar ju vem filmen handlar om, men det kunde ändå varit lite mer unga snygga killar i bild, hehe! ;)
Vet inte om jag orkar göra nåt idag, funderar på att bara härda ut några timmar till sen sova. Förresten så har jag laddat upp bilderna på facebook nu som Emma väntat på så länge, kan slänga in ett par stycken här också :)

Måste bara berätta om en rolig ordväxling från helgen också. Jörgen hade varit på toa och när jag skulle dit märkte jag att han inte fällt ner ringen. Så jag frågar om han inte lärt sig att man ska fälla ner toa-ringen efter man varit på toa och säger sedan att det ju faktiskt är en sån oskriven regel. Krille nickar och instämmer, då svarar Jörgen: "Men du ska väl vara glad att jag fällde upp den i alla fall?" Hahaha...

Här kommer lite bilder från sist jag var i stan iaf:)


Jag o Emma:)


Arnold o Jag:)


Mange, Emma, Totte o Jag:)


Världens bästa!


Jag i tottes keps:)


Matte i sina toppsnygga långkalsonger + tottes keps :P


Massa folk:)

Dumma skola..

Känns rätt hopplöst just nu, känns som att ingen förstår hur mycket jag faktiskt har kämpat och försökt anstränga mig med skolan...
Läste ju både Svenska B och Engelska B i Skellefteå, men sen hoppade jag ju av, gick på IV i Arvidsjaur ett par veckor där jag jobbade mot Skellefteå och gjorde massa uppsatser och uppgifter i både SvB och EnB för att få omdömen i ämnena som jag kunde visa upp här i Arvidsjaur.
Sen började jag på Omvårdnads och fortsatte då att läsa SvB, kämpade som tusan med alla uppsatser och prov, fick till och med MVG på provet om teaterhistoria som inte intresserar mig ett dugg, så det säger ju en del om mina ansträngningar.
Bestämde då med min Syo att jag skulle fortsätta läsa EnB också nu sista året, allt skulle funka så bra och flyta på så fint. Men nu har jag en ny Syo, som säger att jag måste läsa om hela EnB trots att jag redan påbörjat den kursen. Har även en ny svensklärare som säger att jag missat för mycket så jag bör läsa om hela SvB också.

Blir så arg, sur, ledsen.. Allt känns bara så fruktansvärt hopplöst, har gjort det jag blivit tillsagd att göra och till vilken nytta? Ingen uppenbarligen om jag ändå måste göra om precis allt nu...Är just nu inne på mitt fjärde år på gymnasiet och är så fruktansvärt skolless att det inte ens finns ord till det, men jag försöker fixa det här sist året och så börjar skolan tjorva på såhär? Näe, då är det nog lika bra att hoppa av skolan, skita i allt som har med skola att göra och ta jobb på konsum eller whatever.
Har absolut ingen som helst ork till att börja om från början nu. Har inte ens ork att ta tag i mig själv eller mitt hem just nu, är ett under att jag över huvud taget stiger upp ur sängen på morgonen..

Fy så jävla less jag är....

Movienight!

Har just sett Johan Falk 3 - National target, är helt kär i dessa filmer. Grinade där i början när den där hemska grejen händer, ja ni som sett filmen vet vad jag syftar på, ni andra får allt ta och se den! :)
Verkar dock som om Joel Kinnaman kommer synas mindre i de följande tre filmerna, VILL INTE, han är bäst och borde få synas i bild hela tiden!
Läste just lite om fyran och såg att Martin Aliaga har en roll i den, NICE, han är också snygg som få så jag hoppas att han har en bra roll! Näe, nu ska vi strax starta Johan Falk 4 - Leo Gaut, undrar om det är samma Leo Gaut som är med i den allra första filmen Noll Tolerans? Förmodligen är det väl så, spännande spännande!

Förresten så har jag ju faktiskt (för ovanlighetens skull) varit nykter hela helgen sånär som på en halv cider jag drack igår till chipsen och monopolspelandet med Jörgen och KJ. Duktiga jag!
På tal om duktiga jag så är jag faktiskt rätt duktig på monopol också, eller jag kanske bara har tur, näe finns inget sånt! Har nog en medfödd talang för just det spelet, haha!



Fridaynight!

Hade en riktigt härlig fredagskväll igår. Först blev jag bjuden på middag hos Mamma, sen kom min bror från Gällivare och hälsade på och med sig hade han sin tjej och deras lilla unge, möjligtvis världens sötaste lilla unge dessutom! :) Sen for jag ut med Jörgen en stund, men vi bestämde oss för att hitta på nåt, så vi for till min andra bror och lånade Monopol. Så vi spelade monopol i flera timmar, självklart vann jag ju;)


En glad och tuff lillkille i Ferrari-jacka! :)


Monopol, chips, DrPepper och glatt sällskap, inte dumt! :)


Notera vem som har flest gator;)

Helg!

Äntligen är det helg! Hela dagen igår längtade jag bara tills jag skulle sluta praktiken och få heelg! Men oturligt nog blev jag tvungen att jobba, ja jag blev faktiskt tvingad mer eller mindre :P Så jag jobbade igårkväll men nu är det helg! :)
Och nu har Anna lovat att jag ska få låna de nya Johan Falk-filmerna, ååh älskar dom filmerna! Alla som känner mig vet att jag är världens största beck-fanatiker, men undra om inte Johan Falk-filmerna klår beck, oj, vågar jag ens säga så? Är iaf hooked på Johan Falk-filmerna, är så jäkla kär i Joel Kinnaman, han är såå het! Eller egentligen är det nog inte honom man är kär i utan mer kanske hans karaktär Frank Wagner, just att han har den där bad-boy stilen trots att han egentligen är god och hur han är mot sin flickvän (oh so sweet). Hade han spelat smörig, sliskig stureplans-brat hade man nog inte blivit lika förtjust i honom, visst han ser ju väldigt bra ut men karaktären gör ju mycket! :P
Näe nu ska jag vila sen kl fyra ska jag på middag hos Mammi, smarrigt! :)



Hot stuf, right? ;)

hehe, less..

Börjar vara väldigt less på praktiken nu.. Om man säger såhär, jag har jobbat inom äldreomsorgen hela sommaren och hela hösten och har inte behövt torka sk*t en enda gång. Nu har jag praktik på akutavdelningen (tror det kallas så) och här får man torka sk*t hela jävla dagarna, usch. Men de klart alla unga skickas ju till Piteå eller Sunderbyn så de enda som ligger kvar på avdelningen här är över 80 år, jättesjuka och kan inte torka sig själva..
Trodde aldrig jag skulle säga detta men: Snälla låt mig få gå skola!

blä...

Det verkar som det är lika jobbigt varje dag, spelar ingen roll hur mycket man sovit, man är lika trött slut och död varje morgon ändå.. Men tur att detta är sista dagen innan helg, långhelg! Så nu blir det att kämpa sig igenom denna dag, längtandes efter att få sluta, gå hem, viiila...som sagt, samma visa varje dag:)

Snö?

Hörde ju igår att det skulle snöa 2 dm inatt. Loggar in på facebook, ser att nästan alla har skrivit på sin "status" att det snöar, att det är jättemycket snö, att man måste på med powerskor osv. och vissa har till och med lagt upp bilder. Själv vågar jag inte ens kolla ut genom fönstret än! Vill inte att vintern ska vara här redan, första snön brukar ju alltid försvinna och sen kommer det ny som också försvinner sen håller det på så några gånger, men nu verkar det ju som att vintern kom bara Pang Boom och är här på riktigt direkt..
Well well, ska sitta inne och låtsas att det är höst en timma till sen måste jag väl ut i snön så jag tar mig till praktiken.. plumsa lugnt!


Sovdags.

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax stänga datorn, teven och ögonen. Fick en sån jävla huvudvärk tidigare ikväll, underlig huvudvärk på nåt vis och trots att jag tog ipren och alvedon så har den hållt i sig, blä...
Så ska försöka sova och hoppas på att den går över!
Har även haft Jenny på besök ikväll, mycket trevligt, var som ett tag sen vi sågs, så vi har sett desperate housewifes och pratat och så! :)
Näe nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn, tur i alla fall att jag börjar kl 12 imorrn! :)

Förkyld!

Justde, glömde ju skriva att jag gått och blivit dunderförkyld...IGEN! Var ju bara några veckor sen jag var jätteförkyld och hemma från skolan, nu har jag blivit så förkyld igen, men vägrar stanna hemma från praktiken, för all missad tid måste tas igen på kvällar eller helger sen så, nej tack.
Är iaf supersnuvig, ser ungefär ut som Prosit om näsan :P



Lediga dagen

Är ledig idag, men tyvärr så blev det inte någon lång sovmorgon på min lediga dag eftersom jag har möte halv elva. Var helt död imorse när väckarn ringde, trots att jag somnade rätt tidigt igår, men jag gissar att jag ligger lite på minuskontot vad gäller sömnen nu efter helgen. Men men, har en himla härlig vecka i veckan, ledig idag, sen praktik onsdag och torsdag sen har jag långhelg! Ledig fredag, lördag, söndag, måndag. Oj så skönt!
Såg förresten film igår den där Patrik 1.5, fy fasen så rolig film! Se den om ni inte redan gjort det!
Näe nu ska jag börja bege mig, smell you later!

Måndag:)

Ännu en dag har tagit sig förbi, nämligen en måndag. Har inte alls känts sådär tungt som det brukar kännas på måndagar, utan det har faktiskt gått himla bra! Beror nog delvis på att jag är rätt peppad på livet just för tillfället men även på att det var rätt stressigt och mycket att göra på praktiken idag. Mycket roligare när det är mycket att göra än lite. Och nu är ju min handledare tillbaka så då är det ju lite ordning på torpet! :)
Nee, nu ska jag fånga dagen, eller kvällen iaf!

Ny design!!

Har ny design och jag älskaren! Brunt medaljongmönster, snygg text i headern och en såndär /stina i varje inlägg! Hur jäkla snygg blogg har jag inte nu???? Och vem har jag att tacka, jo ingen mindre än självaste Linda Malm. Tackar så hjärtligt för den superfina designen! Lindas blogg hittar du här!


En höst-Linda:)


Sunday!

Sicken härlig söndag! Har varit med Jörgen och vi har haft en riktigt trevlig dag! Sett film, ätit massa gott och spelat curling. Jaa på "riktigt" faktiskt inte dataspel eller så! Vi blev som sugna på att hitta på nåt, så vi for på dollar och skulle kolla om det fanns några roliga sällskapsspel, men alla var så himlarns dyra, men då hittade vi ett curlingspel som kostade 10 kr, PERFA! Och jag vann ju såklart ;)


Chips, dricka, kladdkaka och flaskgrädde, mums! :)


Curlingbanan, notera att märkena är fastklistrade på golvet, haha!


En fin liten höst/vinter-bild jag tog idag påväg till affären:)

Snöö! :D

Har vintern kommit? i wonder, lite snö har i alla fall kommit!
Var ju iaf på toxic igår, dög väl, men var väl inte en av de ösigaste kvällarna :P
Fick 83% Lucky på facebook idag, och dum som jag är så går jag ju på allt sånt där, så det blir ju spännande att se vad denna dag har att erbjuda!


Snöö!!

Skönt!

Himla skönt att ha bortstädat! Skrubbade till och med upp spisen, och det behövdes verkligen kan jag lova, var ett tag sen sist. Sist spisen blev uppskrubbad så var det Richard som skrubbade upp den, så det säger ju en del:)
Har iaf tvättat och städat (kändes inte ens så jobbigt) sen har jag ätit på Greya med Mamma och Anna, en toppendag so far, och den kommer förmodligen inte bli så mycket sämre mot aftonen skulle jag gissa:)

Lovely!

Oj så skönt att vara ledig och få sova tills man vaknar av sig själv:) älskare! Nu ska jag ligga här i sängen och kika datorn en stund sen ska jag pallra mig upp och tvätta och städa.. Tråkigt, men man måste ju.
Var faktiskt inte så jobbigt att jobba igår, det gick faktiskt rätt bra och det var kul!
Det känns som bra eftersom det är något man kan:)
Ne nu ska jag gå igenom alla bloggar jag läser, cya.

Tusans..

Missade ju Vakna! imorse pga praktiken, brukar ju vara ledig på torsdagar men inte idag.. Well well, klippen kommer ju som tur är upp på tuben bara några timmar efter det gått på tv, so i can enjoy it anyway!
Och det kan ni med!
Det roligaste är ju i andra klipper när Katrin avslöjar vem Kenza är ihop med, eller själva det är egentligen inte så kul, det roliga är Kenzas reaktion. Men är det verkligen sant? hm..jag är iaf tveksam..
Kolla vad Kenza själv sa om det hela på Kenzas.se !





Irriterad!

Oj så irriterad jag är alltså.. Praktik måste ju vara djävulens påhitt..
Det funkar alltid så bra i början, sen någonstans under vägen så glömmer dom bort varför
man är där egentligen.. Då får man höra "Du kan plocka ur diskmaskinen" sen går dom iväg
och gör något annat kul och spännande som man skulle vilja vara med och se..
Och sen allt j*vla skvaller, visst jag förstår att man kan ha en tajt arbetsgrupp där man
kan skvallra och prata om allt, MEN kommer det då någon "utifrån" då kan man ju faktiskt
tänka på vad man säger.. Kanske inte är så kul att höra skitsnack om släktingar eller så..
Men vissa verkar inte kunna vakta sin tunga..
Praktik är som fyra veckor där man får känna sig som en dum liten unge, kanske är det just
det som är meningen, att vi ska lära oss så att om vi någon gång ska vara handledare
så vet vi hur vi ska bemöta våra praktikanter.

Sorry, men måste få spy ut allt någonstans....

Snart helg!

Jepp, snart är det helg, sista jobbardagen idag och jag älskare. Har varit en såndär tröttvecka så nu ser jag verkligen fram emot att få vila upp mig..Idag blir det praktik 7-16, sen jobb 16-21.. Känns småjobbigt men kunde inte säga nej när poolen ringde, meen jag lyckades faktiskt neka helgen, duktiga jag! Har ju planer för helgen och känner att jag behöver inte ta på mig precis allt och jämt, ibland måste man få säga nej också. Så det blir långhelg i helgen, ledig fredag, lördag, söndag, attans så skönt! :) Hoppas och tror att detta kommer bli en toppenhelg!

RSS 2.0