Blev två filmer igår, två skräck,

160283a98bfa538c76621443aeed2a3f.png

Blev två filmer igår, två skräck, en läskig o en halvläskig :p ikväll är det vattenpipa som gäller :) ska jobba långdag imorn för jag tog på mig fem extra timmar, men det känns bra för ja stortrivs på mitt jobb :)


Movienight!

Yes, filmkväll med grabbarna ikväll, hoppas Krille har laddat upp med bra filmer!

Hade tur o fick köttfärs av min br

54ece0ca9dfb6c23ecbf4d7465ae1f56.png

Hade tur o fick köttfärs av min bror här om dagen, så idag gör vi tacos, mums :)


Inlandsrör...

Ja inlandsrör är och byter nå grejor i badrummen här i huset, har inte vetat när dom skulle in här så jag har varit på helspänn hela eftermiddagen och har inte vågat duscha ens eftersom dom har huvudnyckel dom kan gå in med.. Men nu för en stund sen fick jag ett brev där det stod att dom ska gå in imorrn eller på onsdag, puh!! :) Så nu ska jag duscha, lääänge!

Köpte två vattenpickor på dollar o

0-545ab30546cf6d0ee92efdb84720c22f.png

Köpte två vattenpickor på dollar och överraskade min bror ;) han blev inte jätteglad men jag tycker det var kul :-D


Aprildag?

Ja man kan nästan tro att det är en aprildag så som vädret har skiftat... På förmiddagen var det som mulet, men det hindrade i alla fall inte busungarna från att bada i nya poolen med iskallt vatten :P sen på eftermiddagen kom ju solen fram o då passade Richard på att hoppa i plurret.. Sen har vi legat på studsmattan och solat den lilla stund som solen var framme :) Ikväll blir det party, var faktiskt ganska längesen nu!


Fick låna en liten sommarflicka:)


Plask!


Oops! Nakenbad i barnpoolen??? :O hahaha...


Richard kan flyga :D

Ligger på studsmattan hos svärmor

315cd84f81a73bb67153b3a6581d8f39.png

Ligger på studsmattan hos svärmor o svärfar och konstaterar att vi inte hade så tur med vädret idag... :( Trots det halvdåliga vädret fick jag mig en vattenslangsdusch idag med, men idag var det svärfar som var lustig... :P


Barnprogram!

Slog precis på tv:n och då var det ett gammalt barnprogram på barnkanalen, och det var så himla roligt...

"Jag vet då att jag ska få en bmx-cykel....Med rääääcerstyre!"
 

"Men gud vilka fula pepparkakor, dom kan du ju inte ta ut i restaurangen"
- Men mamma, det är ju jag som har gjort dom...
"Åh, jaha, Men älskling dom är jättefina!"

Hur kul som helst! :P haha

Vaaaarmt!!

Ja det har varit så galet varmt idag! Jag har till o med fått lite färg, kan knappt fatta det själv, jag som alltid är en blekfis... Har varit med min bror och hans tjej som hela dagen, bara tagit det lugnt, svettats, ätit glass, spelat kubb och blivit blöt pga min bror och en vattenslang, en bra dag helt enkelt :) Nu har jag precis kommit hem, har varit och ätit grillat hos Svärmor o Svärfar, gött! Har även hunnit städa lite idag, välbehövligt! :P haha


Kubb! Förlorade tyvärr...


Blöööt!

RIP

Sov så gott, Michael Jackson.


Blogguppehåll? Men nu, update i Text&Bild!

Ja det verkar som jag haft ett litet bloggupphåll, men har ju haft så mycket annat för mig..
Ska ju på bröllop i sommar, min bror och hans flickvän ska gifta sig, och nu har jag äntligen hittat en klänning som jag ska ha på bröllopet:) Var nämligen i Piteå med Mamma i tisdags och shoppade lite så då köpte jag en klänning till bröllopet, köpte även piratbyxor att jobba i, nån tröja, solglasögon och sådär :) När vi hade shoppat klart i Piteå bestämde vi oss för att ta en sväng förbi Luleå när vi ändå var i krokarna, and so we did:)

Var även i Piteå igår med Richard, vi hälsade på Sandra o Linus i deras stuga och sen for vi förbi Skellefteå en sväng och där handlade jag lite smycken till Mamma, som hon ska ha på bröllopet:) Sen träffade jag lite folk där på stan också, trevligt trevligt!

Fick mig även ett gott skratt på väg till Piteå, det var ganska mycket ren på vägen så jag saktade ner men dom flyttade sig såklart inte, Richard började trycka på tutan men dom flyttade sig inte. Då kom jag på att jag har hört någonstans att de inte flyttar sig om man tutar men däremot om man skriker åt dom, så jag bad Richard prova, och det gjorde han.
Han skrek som en galning "Vuääääaaahhhh", höll på att skratta ihjäl mig, men kul var det! :)

Och igårkväll var vi och åt med Hanna, Ida o Dennis.. Vissa grillade och andra stekte och kokade, blev väldigt blandat med mat, men det var riktigt gott! Påtal om mat så ska jag slänga i mig nå frukost nu sen ut i det fina vädret!

Lägger in lite bilder också:)


Läskig skyltdocka i Piteå, som tagen ur en skräckfilm!!


Ute hos Sandra o Linus hittade jag gräs som var längre än mig, galet!


Richard tog sig ett dopp i havet, kyligt! ;)


Han tog sig även tid att posa lite ute på en sandplätt:)

Roligt!

Jag vet att den är gammal, men den är fortfarande så himla rolig!



En helikopter på Piteå havsbad :

0-7c68996ca06bc5e78bac1cc103b2f9c4.png

En helikopter på Piteå havsbad :p Det blev lite ändrade planer igår så vi for inte till Byske utan vi stannade i Blåsmark utanför Piteå med några släktingar och så kom Cissi dit istället:) vi åt gott, lekte lekar och hade allmänt trevligt, sen for vi ungdomar ut till havsbadet och kikade runt där ett tag :) vi träffade lite Arvidsjaurbor och såg en helikopter :p inte illa!


Inte snålt med mat här! Men det

0-4d35f4ba388ab6d436ca484b8a4a00ad.png

Inte snålt med mat här! Men det är gott med grillat :)


Trött....

Jag vet, jag är kass på att uppdatera, men jag är så trötttt... Bara jobbar, äter och sover.. Men nu är jag ledig tills måndag så det känns ju jätteskönt!! Vi åker till Byske imorgon och ska vara där under midsommar, blir nog trevligt!:)
Förresten så har min pojkvän varit jätteduktig och städat hela lägenheten för någon dag sen när jag var o jobbade! :) Tror han ville att jag skulle skriva det för han sa nyss "Skriver du på bloggen?" Ja, svarade jag. Och då sa han "Okej, har du skrivit att jag har städat?" haha han är så söt!!
Nu ska vi göra kvällsfika och se lite tv sen blir det nog att sova, har ju sovmorgon imorrn, skönt!!

Filmtips!

Såg en hysteriskt rolig film ikväll (i alla fall för den med mycket och blandad humor). Kan varmt rekommendera den till alla som vill få sig ett gott skratt! Tryck på bilden för att komma till MovieZines hemsida där man kan läsa om filmen:)



Uppdate!

Har inte orkat uppdatera på ett tag, eller jag har faktiskt inte orkat sitta vid datorn över huvud taget.. Ska strax fara och se film med Ida o Dennis så hinner inte skriva så mycket nu heller, haha. Har haft introdag idag för alla som ska jobba inom vården i Arvidsjaur i sommar, en till sådan dag imorgon sen börjar det stora allvaret, spännande! :)


Balbilder!

Lägger in lite bilder från balen :)


Ida och Dennis:)


Sofi och Linus:)


Jenny och Anton:)


Pontus och Erika:)


Emil och Maria:)


Gustav och Lisa:)


The party is on :)

0-214fb6a18d8381ead94ae10019d25d46.png

The party is on :)


Var och kollade på balen idag, v

0-170ef555ae1b2da513b1d3247d652c79.png

Var och kollade på balen idag, var typ jättedålig på att ta kort med min nya mobil men jag lyckades i alla fall fånga Pontus och Erika på bild :-)


Köpte ny telefon idag :) det var

0f226eadf423608544059a882af0ba44.png

Köpte ny telefon idag :) det var verkligen på tiden! Så hejdå gammal tele med vga-kamera och hej 5 megapixel kamera:) äntligen kan man ta bra bilder med telefonen :D


Har just pussat denna, haha skoj

0-43967c6998ce30f5feb115dfd8d987f8.png

Har just pussat denna, haha skoja bara, har haft Hjärt o Lungräddning på morgonen och nu har jag just lämnat in alla böcker plus skåpnyckeln, så skönt! :-) snart är det sommarlov på riktigt!


Prövade bamyl koffein idag. Ni h

6885944331c5324419451e94e0b14cbd.png

Prövade bamyl koffein idag. Ni har säkert hört talas om det på tv. De funkade sådär, huvudvärken försvann men jag blev då inte alls piggare, sen smakade det inte gott alls heller, men men. Botade i alla fall huvudvärken väldigt snabbt :)


Gött!

Var och åt sallad på Greya för en stund sen med Richard och hans syster Ida:) Nu sitter vi hos Ida och kollar på när hon möblerar om o städar och är duktig:) Ingen aning vad som händer ikväll, hoppas på att få sova, har jätteont i skallen och är galet trött.. Vi var in på ånyo idag för att kolla om de hade fått in några nya spel men tyvärr så hade dom inte de.. Menmen, någon annan dag kanske.. Imorrn är det bal och det blir ju spännande att kolla på alla som ska gå :)

Vem där?

None

Han var för en gångs skull inte så svårövertalad:) men tyvärr så vinner han ju hela tiden.. Men nu vill han i alla fall inte sluta spela :-)


Vi var inne på ånyo idag och då

11e29021785fe72a1e41a0e38ca86cad.png

Vi var inne på ånyo idag och då hittade jag två spel jag ville ha, nämligen vem där? Och cluedo. Vi hade tyvärr inga pengar med oss just då. Men två timmar senare var vi tillbaka och då hade vi pengar med oss, men då hade ju någon hunnit köpa båda spelen :( som tur är så fanns det vem där? i reseformat så då köpte vi det istället:) nu måste jag bara övertala min älskade pojkvän att spela med mig :P


Arbetskläder:)

Nu har tröjan jag beställde kommit och den var jättefin. Sen har jag ju mina nya sköna skor som enligt mig också är jättefina:) Så nu vet jag hur jag kommer se ut på jobbet hela sommaren, haha. Jag ser verkligen fram emot att få jobba istället för att gå skola, bättre betalt och mycket roligare! :)
Vi har varit och ställt oss i bostadskö idag också, vi vill verkligen ha en ny lägenhet! Men det lär ju ta tid...

 
 
Sommarens outfit!                                                                                                     

Spelar fotboll med klassen nu :P

1e9eb0790da0437149484f774b4a46f7.png

Spelar fotboll med klassen nu :P vi är ju inte direkt proffs men ändå väldigt kul :-)


Fick tillbaka provet redan nu oc

-fd43e8f40ac7b2286a4af915df3b669.png

Fick tillbaka provet redan nu och jag är väldigt nöjd med resultatet :-)


Provet...

Provet gick sådär, första sidan med terminologi gick ju jättebra, men det andra gick sådär. Men det andra gick som inte riktigt att plugga på innan heller, men det gick ju terminologin att göra och mamma förhörde mig i morse när hon kom och skjutsade mig till skolan, snäll som hon är, och då kunde jag ju alla till och med!! :)
Men vi får se hur det gick.. Vill bara att denna måndag ska vara över, jag är trött och vill hem...


testar mobilblogga :)

0-2c4dc2fd095a187013aa4a029306aff6.png

testar mobilblogga :)


Trött..

Måndagmorgon och jag är väldigt trött! Richard är ledig idag och jag hade mycket hellre stannat hemma med honom idag, men tyvärr måste jag på skolan för att skriva prov. Det är ju dock sista skolveckan nu så det ska man väl glädjas åt, men det känns liksom inte lättare att kliva upp fastän man vet att om två dagar är det sommarlov..Nej det känns lika jobbigt för det.. Hoppas jag fixar provet i alla fall:)

Barnvakt!:)

Har pluggat litegrann och ska plugga lite mer sen, kommer nog greja provet! Har fixat in en liten klocka på bloggen nu också:) Idag fick vi besök av min brors lilla pojke, Anton, och vi har lekt och vilat lite. Men nu har mamma hämtat honom så då ska han sova hos henne:) Han är så söt, men lite tjurig ibland, haha!





Chillar-dag:)

Har legat på soffan med ett glas oboy och en skvallertidning idag, väldigt skönt!:) Var på konsum och tänkte köpa en vanlig dagstidning men då såg jag att det stod om Katrin och Bingo i Hänt Extra så då köpte jag den istället, haha! Tycker det är så roligt att läsa om dom, jag vet att jag låter lite geeky nu, men det var verkligen så otippat att just dom skulle finna varandra! Men dom verkar ändå passa ihop och Katrin är ju bara så härlig:)
På samma sida som det stod om Katrin och Bingo i tidningen stod det även om fröken Rosing som nu äntligen erkänner att hon är gravid, något som alla redan visste egentligen. Nä nu ska gå och försöka plugga inför provet imorgon!


Gårdagen!

Ja som sagt blev det ju tidig uppstigning men det tog vi igen med en liten vilostund i Byske! Väl tillbaka i Piteå åt vi sen korkade vi upp, Pontus kunde dessvärre inte korka upp direkt eftersom han och Daniel skulle bli intervjuade av tidningen Bilsport. Så kring niotiden var det dags för intervjun och den tog ungefär två timmar. Dom tog massa kort på bilarna, sen på Pontus och Daniel bredvid bilarna, sen på Pontus och Daniel med deras flickvänner bredvid bilarna och sedan skulle dom ta kort på oss alla. Var ju hur som helst väldigt kul för Pontus och Daniel att dom får vara med i Bilsport:)
Vid halv tolv var allt klart och Pontus korkade också upp då, men efter ungefär två timmar var alla trött och less eftersom det varit en ganska lång dag, så då åt vi sen begav vi oss hemåt:) Slänger in lite bilder också:)








Trött!

Är väldigt trött idag, och hungrig...Update om gårdagen kommer senare.. Just nu orkar jag inte skriva, ska lägga mig i sängen igen bredvid min älskling och se på reprisen av Talang i väntan på att min kära mor ska komma med mjölk. Så fort hon kommit med mjölk ska jag blanda oboy, MUMS!:)


Byske!

Inte mycket sömn vill jag lova.. Somnade kring två inatt och steg upp halv sju i morse...trötttt! Sen åkte vi med Pontus o Erika till piteå och därifrån tog vi bussen till byske, så nu är vi i byske hos cissi och har just ätit makaroner o korv och nu ska vi se en film och försöka vila lite så vi är pigga ikväll!! Vilostund nu, sen sminkning, sen bär det iväg till Piteå igen och då blir det cruising och fest!! :D Ses där!

Ny färg!

Kan absolut ingenting om kodning men efter en timmas trixande lyckades jag i alla fall ändra färgerna på min blogg till färger som passar mig bättre:) Det var lite trixigt och jag chansade väldigt mycket, men jag är ändå rätt nöjd med resultatet! Brun blogg, oh så fint!

För att fixa bloggen tog jag hjälp av en annan blogg nämligen Designa din blogg, så jag tipsar om att gå in på den bloggen om man vill fixa till sin blogg, det finns massor med tips och sedan finns det även en färgkarta där! :)

Basta!

Satt nyss på blogspot och bläddrade igenom massa bloggar och kom då in på en Italiensk blogg.. Hittade följande bild där och började skratta, tänkte på en tjurig unge som verkligen vill BASTA!! Kollade upp ordet i alla fall och på Engelska betyder det "Enough", så hade det stått på svenska i bubblan hade det nog stått något i stil med: Nu får det vara nog! Men jag blev hur som helst sugen på att basta när jag såg bilden...Hur då det kan komma sig? Haha


Roligt!

Var bara tvungen att lägga in detta roliga klipp med Sahsa ur TV4as Nollrasism.



Done!

Äntligen är allt klart! Jag var faktiskt duktig och städade färdigt resten och sen hjälptes vi åt med tvätten :) Så nu är det helg på riktigt och vi får se vad som händer ikväll, mest troligt blir det en väldigt lugn kväll eftersom vi ska fara klockan sju imorgon och sen orka hålla igång hela dagen :P Så vi får ju försöka somna tidigt ikväll, hur då det ska gå...

Snart klart!

Nu är snart tvätten klart! Skönt! Städandet är i princip klart.. Vi har möblerat om också, det behövdes verkligen! Är så himla less på denna lägenhet så då får man försöka göra om här ofta så man står ut ett tag till :)
Väldigt skönt också att ha välstädat! Fast jag måste erkänna att Richard gjorde allt nästan.. Vi blev lite osams så jag bestämde mig för att inte städa klart utan ligga o tjura i sängen istället och där somnade jag såklart, och väcktes av Richard 40 min senare, då hade han städat klart och varit på Tre Kronor och köpt hem min Favvopizza, så då blev det mat också:) Kan man ha bättre pojkvän?? Knappast!

Tvätt och Städ!

Vi har sparat på oss alldeles för mycket tvätt och sparat städningen alldeles för länge! Så idag blir det hårda tag! Jobbigt, men ett av alla måsten här i livet.. Hoppas ni andra får göra något roligare idag :)
Förresten så bär det av till piteå imorrn! tagga! :) 07.00 sker avresa, hemresa? Vem vet, sent i alla fall :P peppa för drinken!


Nyklippt!

Japp, nyklippt och det känns ovant och kort! Men man vänjer sig och jag är nöjd :) Ikväll har Jag, Richard, Hanna, Ida och Dennis spelar Guitar Hero World Tour, riktigt roligt! Men lite knepigt, haha! Jag och Richard var just nere i källaren och skulle boka tvättid och då passade Richard på att köra ett litet träningspass så han bar mig på ryggen både ner och upp, han var lite lätt anfådd när han hade sprungit upp alla trappor med mig på ryggen, haha! :) Han är så söt min älskling!


 
Nya frillan!!        Vårat band!;)                  

Kan ju verkligen skryta över vårat rockband, dock inte över min Vga-kamera som jag har på mobilen...Därför det är så galet dålig kvalla på den bilden, haha! Dags för ny telefon kanske?

In Love!

ÅH JAG ÄR KÄR! Både i min pojkvän och den underbara lägenheten vi var och kollade på idag!!! Jag håller tummarna och ber till gud att vi får den! IM IN LOVE!!

Imorgon!

Åh vad jag längtar tills imorgon!!! Det ska bli så spännande! Jag hoppas och jag vill!! :)
HÅLL TUMMARNA!!!!! :)

Regn...

Hur kul är det med regn ens?? Jag vill ha SOOL OCH VÄRME!! Tur jag får värme av min älskade pojkvän i alla fall :)


Min alldeles egna solstråle:)


 


GRATTIS!

Grattis till min älskling som tog lastbilskörkortet idag! Han är så duktig min pojkvän!
Han pluggade hårt igår och det lönade sig! Puss på honom :)

RSS 2.0