G-force!

Åh jag bara måste se denna film, kolla in trailern så förstår ni varför :P
Tycker det absolut roligaste är när det ena marsvinet helt lugnt säger "Jag har din häck i mitt ansikte" till sin marsvinskompis som väldigt panikartat svarar "och jag har ditt ansikte i häcken!!" :P haha, som att det vore den värre grejen! tycker det låter så kul, gotta see it! :P


Sjuk...

Ja alltså jag kände ju igår att jag hade ont i kroppen, och i morse hade det blivit värre.. Blä sa jag bara och släpade mig till skolan, har varit jätterisig hela dagen och käkat massa värktabletter men det bara gör ont ändå... Sen har jag druckit en hel kanna vatten idag på skolan också för jag har hört att man ska dricka mycket vatten när man är sjuk.. Men det verkar då inte hjälpa för de känns som det bara blir värre o värre.. For o handlade med mamma efter skolan sen for jag hem, tänkte äta, men orkade varken göra maten eller äta.. Kom på att det är den 31a idag och att jag måste betala räkningarna, så jag la mig på sängen med datorn o betalade alla räkningar + sa upp internet sen somnade jag där..
Vaknade av telefonterror för tio min sen, inte så kul, fast om det är någon man tycker om att prata med så är det ändå lite kul :) Personen efterlyste sin mobilladdare som tydligen var försvunnen och denna person trodde att jag skulle ha svaret, och möjligtvis så hade jag det också :)
Nu är jag ju i alla fall vaken, men mår piss, hela kroppen värker, särskilt halsen och skallen, ska göra te och ta några värktabletter till å se om det blir i alla fall lite bättre.. Känns jobbigt att vara sjuk när jag vet att jag inte kan vara hemma o tillfriskna, för imorrn har jag skola o sen ska jag jobba, så hemma o sjuk finns inte i min värld just nu.. haha oj vilket långt inlägg det blev, nu ska jag ge mig :)


Gick till skolköket och fixade en tillbringare med vatten + matchande glas, inte illa :P


Var lite busig idag på skolan och målade Richards naglar, ljusrosa på ena handen och mörkrosa på andra handen :P han är lite femi, men man kanske blir det som ensam kille i en klass med massa tjejer då man måste spendera 8 timmar per dag med ett gäng brudar :P


Åhnejj....

Min bästa blogg har gått sönder av någon konstig anledning, så jag fick ta bort allllltttt.. O nu har jag en design från blogg.se o ja saknar min bästa design.. Menmen, får väl ha den här tills jag orkar fixa nåt nytt, vilket inte är just än:)
Tänkte slänga upp lite bilder från lördagkväll + söndag nu när jag ändå har lunch o såå:)



Riktigt heta, haha :D


Starpower;)


Ja o Kelly var själva i över en timma, men vi hade då inga problem med att roa oss, haha vi tog massa snygga bilder, men dom ska absolut inte hamna här;) hahaha


Kelly o hennes bästa bling :D


Ooops, vad hände där? :O


Äntligen påväg, o glada va vi:)


Våran bästa crazy driver :D


Vi var sådär nyktra på lördagen med:)


Vad äre som sägs..? :P


På talludden träffade vi massa syskonpar, först Fredrik o Daniel:)


Och sen David o Lina:)


Daniel o David va glada för dom hade gått i samma klass :P


Sen blev det söndag och skogsäventyr:)


Inte skogens säkraste bro.....


Kyligt eller vad..... :P


Min o Kellys bästa eld.. som tyvärr inte tog sig...


Men Patrik kom o fixade den:)


Gäddan :P


den halvsmälta abborren som låg i gäddans mage.. blä


Mmm, mat:)


Kelly o Patrik:)


Sen for vi o kollade på ett jättestort träd som var 400 år gammalt :P

Hahaha, ooj vad mycke bilder de blev :P Lina sa att jag gjorde en bildbomb på min blogg nu :P menmen, nu ska vi börja jobba o göra nå nytta:)


Sliteen...

Har varit på äventyr med massa folk tills nu och vi for 14.00, jag är trött o sliten och har ont i hela kroppen (av någon aledning?), ska iaf snart sova.. ååh så skönt! Även att mina fötter är som isbitar för vi har gått jättelångt i skogen, usch blä.. Ska värma fossingarna under de bästa täcket:) Bilder från igår + dagens äventyr kommer imorrn eller nåt.. Nitenite

The night!

Känns som det går småtungt att dricka ikväll av någon jävla anledning, både ja o moa har haft ont i magen idag, inte så kuul... Menmen, de är bara o dricka mer så är plågorna snart ur världen och ur magen :)
Lägger även upp kvällens outfit *fnizzzz* :D Måste ju bara göra som dom riktiga bloggarna, FNISSSSS..



Moas outfit för kvällen, hihi *fnizz* osv.... :P

 
Min outfit för kvällen, *dubbelfnizzzz* o sååååå,.. :)


Även att de är såhär ja sitter just nu, datorn o cidern :P
men nu ska jag lägga bort datorn osså ska vi röjjaaa!! :D

 


Kellys bilder från gårdagen:)

Nu har jag fått bilder från Kelly också så jag tänkte slänga upp några :)
Även att jag har gått ner hela 3 kilo sen i måndags... bara dog när jag ställde mig på vågen :P hahah, höll den där dieten i två ynka dagar och lyckades ändå gå ner 3 kilo, totally crazy... :P Men nu sitter jag moa o kelly med varsin dator i knät o surfar runt på internet samtidigt som vi tjockar oss med chips o dricka, så jag lär ju gå upp de där tre kilona igen :P haha.. menmeeeen, peppa inför ikvell eller?? joomenvisst, de kommer säkert bli kul :)


Haha fattar inte hur jag lyckas se så onykter ut på alla bilder :P

  
Snygga brudar eller vad :P hahaha


Moa från sin bästa sida :D

 
Framtidens lärare eller vad? Moa ser då verkligen intelligent ut ;)


Yesterday:)

Igårkväll så bestämde vi ju oss för att drinka lite, men ingen kände som för att vara i malå, så vi bestämde oss för att dra till Lycksele, men sen ångra vi oss o for till Skellefteå istället och gick ut på Olles:) Vi var ju åtta stycken så vi var ju tvungen att ta två bilar, och det var som kul på väg dit, peppade sönder typ, och det var ju kul där borta också:) träffade ju lite vänner från skell, himla trevligt :) Var en bra kväll överlag, sen somnade vi på väg hem, kom hem kring.... halv fem trorja? :P
Tog några bilder på väg dit men sen fick ja slut batt så då blev de inga mer bilder...


Kelly hade partyhumöret med sig :P



Mmm, snygg moa ;D



Alltså nyktra eller :P



Haha the driver i en av bilarna :P



Moa e snygggg ;)


  
Hahaha, vi med våra bästa vapen i panglåten :P


Sen blev det som inga mer bilder :P

 


Lite bilder från gårdagen!

Delger er de få bilder vi tog igår :)


Willy:s skylten är väldigt stor!!! :P Moa är liten.. hihi


Moa är skeptisk till att fara tillbaka till Malå eller? :P


Moas nya dojjer ;)


Mina nya, eller ena iaf :P Moa tycker det ser ut som jag har brutit benet,
men det är för att jag satt jättekonstigt när jag tog kortet hahah...


Lycka kan visst köpas för pengar!

Det sägs att lycka inte går att köpa för pengar, men det kan det, tror jag i alla fall, men i vissa fall då... Alltså om man äger allt man vill ha och har 30 miljoner på banken, sen får man 30 miljoner till, då blir man nog inte så mycket lyckligare.. Men om man knappt har råd till räkningarna och har 100 kr på banken och sen får man 10 000, då känns det.. Det är skillnad, oj så lycklig man blir då, över de små sakerna, lycklig över att kunna gå o fika med en kompis, eller över att kunna köpa en ny tröja på rean. Så jag tror att lycka visst kan köpas för pengar, men i viss mån..

För övrigt så måste ju mini-pc vara den absolut bästa uppfinningen!!! Ligger här i soffan under täcket med datorn i knät och en DrPepper i handen, och känner mig rätt nöjd med mitt inköp! :) och det bästa är att vill jag gå o sätta mig någon annanstans i lägenheten så är det bara göra det, denna lilla skapelse är så lätt att ta med sig överallt och inga kablar eller annat behövs, definitivt den bästa uppfinningen hittills! :)

När det går tungt...

Känns verkligen som att jag o min bästa Moa behöver varandra just nu, med allt galet som händer överallt så känns det skönt att vi har varandra o håller ihop o finns för varandra, puss på henne!

Vi vaknade tidigt i morse och bestämde oss för att ta en sväng till Skell o shoppa lite, and so we did :) Vi båda köpte nya skitsnygga skor med riktigt nice heels, får se om det blir invigning på dom i helgen :P Vi hade iaf en jättebra dag i stan, shoppade sen for vi på willys o storhandlade som värsta familjen, willys är bra o riktigt jävla billigt!! :D
Sen for vi till det stora malå och här sitter vi nu, vid varsin dator som världens nördar :) Köpte ju förresten en ny dator idag, en såndär minipc osså löste jag mobilt bredband så nu kan jag surfa överallt o jämt om jag vill:) Moa löste också mobilt bredband, men hennes har inte börjat funka än av nån anledning så hon har kellys just nu :)

Nu ska vi snart natta så vi orkar med morgondagen, får se vad den bjuder på, vi har i alla fall inte bestämt oss om vad vi ska hitta på i helgen, time will tell men vi ska iaf ha kul :)


I stormens öga!

Jepp, har varit o sett nya Beck på bio med min älskade Moa ikväll, den va fan jävligt bra! :P
Har ju varit på skooolan hela dagen sen kom Moa med bussen osså for vi en sväng på dollar sen for vi o åt varma mackor på greya, mmm... Ja veeet, fuska med dieten eller vad :( Men har knappt ätit nått på två dagar, höll på hungra ihjäl plus att man är yr i skallen hela tiden..  De är faktiskt lite knepigt att hålla en diet när man har ett liv, inte så kul me nutri hela tiden då :P Menmen, ska försöka sköta mig lite bättre framöver:)
Sen var vi ju som sagt på bion, sen har vi pratat massa o skrattat o haft bara trevligt :)
Och imorrn blire datorköp, tvätt osv. Sen får vi se vart de bär av, men vi ska då iaf till Stan o shoppa någon gång i helgen, får väl se när det blir av:)

Igår skulle jag ju ut o gå, men då frågade ju Anton om jag ville se film med dom, så då gjorde jag det, men sen for vi på en promenad allihopa, riktigt skönt :) Så lite duktig har jag faktiskt varit..
Sen så måste jag välja praktikplats nu, faan, kommer inte på nått bra, men vill då inte vara på nåt ställe med gamlingar igen, känns som man har sett det så mycket, jag vill se o lära mig något nytt faktiskt :) Sa till min mentor Anneli att jag skulle kunna vara i Skellefteå eller Umeå, så hon skulle kolla upp några spännande ställen, så vi får se vad det blir :)
Nee nu ska ja va social med min bästa Moa :)


Såå bra, såå otippad! Man bara måste se den:)

Skola..

Ja nu var alltså första skoldagen äntligen avklarad! Fasen så skönt att komma hem.. Hela förmiddagen satt vi i skolbänken o hade information, sen på eftermiddagen hade vi en tävling med massa galna uppdrag, man skulle samla in saker o göra massa andra uppdrag, vi kom iaf på plats två av sex :) Inte illa, två av uppdragen var iaf att ta kort på älgarna vid medan och att ta kort på en sjuttioskylt, vilket vi gjorde som ni ser här nedanför:)
Ska även lägga upp nå bilder från helgen=)

 
Om man vill vara snabb och klara uppdrag kan man stanna bilen mitt på vägen o fota:)

 
Korsord o Kortspel, härligt nattmys sådär på en onsdag:)


På fredagen skålade vi:)


Moa är så snygg:)


De gick hårt till i grillen på lördagen:P


På söndagmorgon var de bumbibjörnarna på tv, så de ville ju någon ta kort på:)


Vatten i någon skog någonstans där vi var på äventyr på söndag:)

Godmorgon...

Blä så trött jag är idag, tog mig knappt upp ur sängen för jag är så galet trött... Är absolut inte alls sugen på skola idag över huvud taget... Men ändå småmysigt att vakna upp om morgnarna nu, för nu har ju Vakna! börjat om, så det är ju ett pluuuusss!
Men, idag börjar allvaret.. Dvs Skolan + Dieten.. Jepp, sitter här med en nutrishake i handen, o de smakar f*n.. :) Inte direkt som min bästa morgonobý .. :/ Menmen, I'm gonna do it!! Jag tror på mej, undrar om någon annan gör de :P
Var även nyss in på internetbanken o kollade hur mycke jag skulle få i lön, halleluja säger ja bara! I'm happy!
Näe, nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner till skolan... cya

Careface!

Yes, säger bara en sak: careface.. Tar inte åt mig inte ett dugg av elaka kommentarer, men det är ju kul med nya besökare på bloggen (haha), synd bara att vissa inte kan bete sig som folk.. Men det är deras problem, som tur är :)


För övrigt så hittade jag ett roligt klipp, alltså Vakna! + Johan Glans... Vet inte om det blir mycket bättre än så:)



Home again!

Japp, nu är man hemma igen efter en vecka i det stora Malå:) Har varit riktigt skönt att få komma bort en vecka, och har varit en riktigt trevlig vecka. Helgen blev delvis något turbulent, men annars har det varit en toppenhelg med fest, grillning, skogsäventyr, film o en något spännande biltur, haha:)
Och idag har jag varit i Piteå med min kära mor på en shoppingrunda, hittade inte så mycke, men Jag o Moa ska ju till Skellefteå nästa helg så då blir det väl mer shopping! :)  Sen blev jag o Mamma bjuden på middag hos Matte o Linn ikväll, ååh så gott det var, och trevligt såklart, som alltid! :)
Har ju knappt uppdaterat nåt i veckan då jag ej haft tillgång till dator, men det har faktiskt varit rätt skönt med en bloggfri vecka, men det ska jag ta igen nu:) Tänkte slänga upp lite bilder från helgen också, men så kom jag på att jag knappt tagit några bilder av någon anledning, men kan ändå lägga upp de få bilder jag tagit, men det får bli senare, för nu ska jag hoppa i duschen o sen tagga inför skolan imorgon, är inte sugen för fem öre, meeen man måste väl tillbaka till verkligheten i guess...

Snabbuppdatering!

Ja det blir en riktigt snabb uppdatering idag för Moa stressar mig o vill att jag ska hoppa i duschen så jag blir klar nångång för hon vet hur seg jag är o vi ska på party ikväll!! :D I veckan har vi tagit det väldigt lugnt, en dag tog vi en långprommis o bara pratade sen for vi till Daniel o såg Ice Age 3, riktigt rolig! :P Sen har vi varit i Setsele, vi spenderade första natten med att lösa korsord o spela kort :P Halv tio på kvällen började vi lösa korsord, halv tre på natten blev vi less så då spelade vi Chicago istället, o jag vann hela tiden så Moa vägrade ge sig förän hon fick vinna, så vi spelade Chicago till halv sex på morron, men då hade hon fortfarande inte vunnit men då gav hon iaf upp :P Sen igår lånade vi Moas pappas bil o for o drog raggen i Malå, hehe :P Men nu är vi tillbaka i Malå och ska duscha o fixa oss sen blire ferre, ses i dimman gott folk!! :)

Semestern :P

Riktigt härligt att få vara på semester från Arvidsjaur, inte gjort så mycke idag, mest slöat i soffan:) Sen lagade vi Köttfärssås o spagetti till middag, fan så gott det blev!! Har aldrig någonsin lyckats med att göra god köttfärssås, men idag var den dagen då det äntligen skulle lyckas, dock var det ju inte helt på egen hand :P men ändå, jag var med!
Sen så kom vi ju fram till ett riktigt bra recept, vi gick in på ica och skulle handla ingredienser, men så kom vi på att vi egentligen inte vet vad man ska ha i köttfärssås, så vad gör man då? Jo man frågar massa folk inne på Ica vad dom brukar ha i sin köttfärssås :P
Såå, i vår köttfärssås hade vi iaf, köttfärs, salt, peppar, grillkrydda, gul lök, krossade tomater med basilika och creme fraiche, och det blev hur gott som helst!! :)

Och ikväll har vi lite maraton inför att någon gång se den där nya filmen Johan Falk, så håller alltså på att se igenom alla föregående filmer, vi har sett Noll tolerans och Livvakterna, så nu har vi bara Den tredje vågen kvar:)
Sen hade vi ju lite tur för det blev ju kvar lite vin sen igår så vi har druckit ett glas ikväll också, man blir sådär lagomt halvslö så man bara vill ligga i soffan o kolla massa film:)
Och från och med imorgon kommer jag i alla fall inte ha någon tillgång till internet, så jag vet inte när det blir uppdatering igen, beror på hur länge jag känner för att stanna i Malå :) Men innan måndagmorgon är jag då hemma iaf :P
Känns så jävla bra att va ledig och bara få göra va tusan man vill, cyaa o ha de bra! :)

Dålig förlorare?

Haha fattar inte hur man kan bete sig sådär, och på teve o allt!!



Nylandat! :)

Just kommit till Malå, eller nee, ja är ju faktiskt i Kriberg, sitt hos Per nu och vi har bestämt oss för att ha vinkväll ikväll :P Himla trevligt sådär på en söndagskväll:) Vet att jag egentligen har alkoholförbud, men alkoholförbudet får vänta tills någon annan dag :P Nu är jag på semester från Arvidsjaur, så vi får väl se hur länge man stannar här i Malåtrakterna:) time will tell, tur också för Moa skulle va ledig i veckan, perfekt :D

Så jävla påväg!

Har känt det länge nu att jag verkligen vill fara iväg, vara borta, vad som helst, bara få slippa Arvids ett tag i alla fall:) Så what to do, jo jag drar till malå såklart :P slutar jobba kl 21.00 ikväll, då blire hem o duscha sen malå :) Blir säkert riktigt trevligt och roligare än att vara här:)
Sen ska ja börja på diet på tisdag också, två veckor, fan så jobbigt de kommer bli, men de behövs... Vill se ut som förr igen och jag tror jag kan om jag verkligen vill och det vill jag:)

Sen så träffade jag min faster idag, det blev världens kramkalas!

Bästa bytet någonsin!! :P

Kom hem från jobbet för en stund sen, var såå törstig efter dricka, saft, whatever.. Hade såklart inget hemma, förutom vatten i kranen och jag tycker de smakar ve o fasa.. Sitter vid datorn och törstar och då "pling" får jag ett sms av Johan, han undrar om jag inte har någon cider? Hm, kollar i kylen, joodå en stackars ensam cider står där..Han frågar hur mycket han får köpa den för? Då var jag ju något smart o svarade: byter den mot en Cola :P Så tio min senare kom han förbi med en iskall Cola, åååh, bästa bytet! :P

Även att det var väldigt värt för mig.. Cidern kostar 14 kr och Colan kostar 17 kr, plus att jag fick den levererad hem till dörren, kunde inte blivit mycket bättre!! :) Möjligtvis de värdaste bytet alltså!! :P

Nu ska jag dricka cooola! :)

Less på jobbet?

Tog mig en tupplur nu på min långrast, och drömde världens mardröm om Ringelsta. Drömde att en av vårdtagarna på en av de andra avdelningarna blev helt galen och högg ner en av vårdarna som jobbar där.. Sen gick strömmen och det blev alldeles mörkt i hela huset o denna galna vårdtagare var försvunnen, så vi gick ner till köket nere i matsalen och upptäckte då att alla knivar var borta, så vi blev ju hur rädda som helst.. Då skrek jag: Neej jag vill inte vara kvar här.. Sen sprang jag ut därifrån o sprang ända tills jag vaknade :P Så jag undrar vad det tyder på.. haha!
Tur det är sista dagen imorgon! :)

Tur o detur...

Näe inte så tur när man får en D-tur, hatar delade turer.. Jobb 7-12, Rast 12-16, Jobb 16-21 och samma visa imorrn igen... I hate it! Men vet ni vad? just denna gång känns det inte så himla jobbigt, vet ni varför? joo för imorrn är sista dagen sen är jag ledig en heeeeeel vecka :D

Undra vad jag ska göra på min lediga vecka?? Om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen sova väldigt mycket, sen vet jag inte.. :P Men ja ska faktiskt vila upp mig på den lediga veckan, för sen börjar ju skolan om... Usch vad jag inte längtar, o sen är inte Moa kvar i klassen eller så de är ju också trist... Menmen, sista året nu (tror jag i alla fall), sen är jag fri att göra precis vad jag vill och fara precis vart jag vill, och det kommer jag göra också! :D

Fredrik Wikingsson tar fem män på ballen!

Ja alltså när jag skrev mitt inlägg om Norskar så började jag ganska snabbt tänka på filmklippet där Fredrik Wikingsson ska "ta fem män på ballen", han gör detta och en av dessa fem män är nämligen den kända norsken Runar Sögaard :P
Så jag delger er alla med detta väldigt roliga klipp med supergulliga Fredrik Wikingsson :)



Är norrmän snyggare?

Idag började jag fundera på om norrmän är snyggare än normalet.. För jag såg två riktigt riktigt snygga killar idag (ojoj säger jag bara!!!) och det visade sig att dom var norrmän.. Fick då höra att norrmän tydligen är rätt snygga, sen fick jag höra av Emil att norska tjejer tydligen också är rätt snygga :P Så jag undrar, är norrmän snyggare?


Begravning..

Idag är det begravning i Skellefteå, tyvärr kan jag inte vara där för att jag jobbar.
Men jag lovar att jag kommer att ha mina tankar med er där borta idag.


Vila i Frid.

Haha såå kul!

Matte ringde nyss o sa: Tjena, nu har jag då äti klart..
Jag: jaha?
Matte: Jaa, du sa ju att ja skulle ringa då ja hade ätit..
Jag: näe?
Matte: Joo!
Jag: Nääe!
Matte: Nä oj, de kanske va Renberg som sa de :P
Hahaha såå kul :P

Åhåå:)

Läste precis att det är den "naturliga, osminkade looken" som gäller i höst, halleluja säger jag, det är ju underbart.. Jag tycker nämligen att sminka sig är det absolut tråkigaste som finns, sen är jag inte så himla bra på det, så orkar inte lägga ner så mycket tid på sånt så de passar ju mig perfekt att det är "inne" att se osminkad ut=)
Sen så vill jag verkligen köpa nya vardagsskor.. var ett tag sen nu.. Och nu är det ju snart höst så då kan man ju börja använda lite varmare skor igen, åh så kul, älskar ju stövlar, har ett par som jag tycker är såå fina, men dom börjar vara rejält slitna så nu måste jag försöka hitta några nya favoritstövlar:) Nån som har nåt bra tips??

För övrigt så har jag bara haft en fortsatt slapp dag idag.. Men det blev lite långtråkigt där ett tag så då gick jag på ica och köpte nya Solo för att läsa intervjun med Kenza och med tidningen fick man även två nagellack, ett ljusrosa och ett mörkrosa.. Hm, inte riktigt min stil, men notera att det är ju faktiskt dom bästa rosafärgerna så ;) haha!!



Kenza i solo

Vilodag!

Ja idag har det verkligen varit en vilodag! :) Vaknade kring 10, kikade på datorn en tväris sen somnade jag om.. Vaknade kring 12, låg och kollade på tv ett tag sen steg jag upp o duschade och nu sitter jag här :P Känns som man inte orkar göra så mycket idag, ska ju jobba fre, lör, sön så jag passar på att vila idag! :)

Johan Glans är så bra!

Blir nog aldrig less på detta klipp!! :)


Soligt men kallt!

Idag var det ju riktigt soligt så vi kom ju på att vi skulle fara ut o hitta på nåt.. For till Gielas med Emil o Matte, väl där märkte vi att det, trots solens närvaro, var väldigt kallt ute! Så vi stannade inte många minuter utan åkte istället på Shell och hyrde en film. Det blev "Forgetting Sarah Marshall" eller "Dumpad" som den heter på Svenska, den är ju så himla rolig! Men samtidigt tycker man lite synd om killen, fast sen får han ju världens härligaste tjej så:) När man ser såna filmer blir man så avundsjuk på såndär kärlek som verkar så äkta, riktig kärlek.. Men jaa, det är ju bara på film :P haha... Snart blir det att natta, är riktigt trött idag :P


Soool...Killarna var ju naturligtvis tvungna att gunga bryggan så det skulle
bli läskigt och man skulle tro att man skulle ramla i eller nåt :P

Johan Palm i Top Model!

Måste ha varit väldigt trött och förvirrad idag.. :P Hade vilat en stund, vaknade upp och slog direkt igång teven som visade top model.. Såg något blondt och rufsigt studsa omkring där och tänkte direkt "Jaha, det måste vara de avsnittet då Johan Palm var med"...Eh?? ursäkta.. Haha, Johan Palm har väl aldrig varit med i Americas Next Top Model?
Men som sagt, var nyvaken och väldigt förvirrad och blandade väl ihop litegrann :P



Vad tror ni om Johan Palm som modell istället för artist? :P

Paris BFF

Ja, Brittany blev ju alltså Paris nya bff :P har ju varit lite nörd och följt serien nu när den gått på femman:)
Vad hände sen då? Joo, Paris har "dumpat" Brittany och i sommar körde hon säsong två på MTV där en kille, den 4e augusti, vann tävlingen och blev Paris nya Bff! Får väl se hur länge det håller och vi får väl se när säsong två visas i Sverige :P



Brittany, vinnare av Paris new BFF säsong ett :P

Älskar att vakna med the voice!

Ååh vad jag längtar, snart är Vakna! tillbaka i tv-rutan och jag längtar såå mycket.. Är hur skönt som helst att slå igång tv:n på morgonen o ligga o slötitta på Vakna tills man måste stiga upp och sen ha igång de i bakrunden medan man fixar sig tills man drar iväg, tyvärr så hinner man ju aldrig se hela programmet, men det är ändå såå mysigt:) Nu har ju femman varit "trasig" här i huset ganska ofta på senaste och jag hoppas verkligen inte att femman är "trasig" när vakna börjar om igen..



Sjukan!

Ja, dom var alltså väldigt snabba på sjukan idag.. Kom dit och skulle anmäla mig och kvinnan i receptionen frågade vem jag skulle träffa.. Jag svarade ju; eeh, vet inte? ringde hit i morse, jag har ont i magen.."Jahaa, var det duu" svarade kvinnan och drog med mig in i ett rum, sen kom sköterskan o dom skrev i massa papper och kollade tempen osv, sen skicka dom snabbt in mig i ett annat rum och så fick ja ta massa blodprov sen snabbt in i nästa rum och så kom doktorn :P Hon var väldigt snabb hon med, klämde o kände lite på magen, stetoskopade lite här o där, frågade lite frågor och sa sedan att jag har fått magkatarr o att de oftast beror på stress och "Alkoholöverkonsumtion".. Så man har väl tagit en o annan cider för mycket i guess :P Så nu blir det att vara nykter ett tag framöver o äta medicinen så är man som ny igen ;D

Sen så fyller Linnsan år idag, STORT grattis till henne!! :)
(vi kommer förbi sen och jag hoppas de bjuds på fika!) hihi


Ingen viila!

Nepp, blir ingen vila nu på eftermiddagen som jag hade tänkt:) ska på sjukan o kolla va fan de är för fel med magen.. Ringde dit i morse o dom sa att jag skulle få komma på jouren, så där lär jag ju bli några timmar.. Hehe, inte så kul.. Men förhoppningsvis hittar dom felet så ja kan göra nåt åt de o slippa ha ont i magen hela tiden:) 

Galet trött..

Idag är jag hur trött som helst, när väckarklockan ringde imorse ville jag verkligen inte alls stiga upp utan bara ligga kvar i sängen hela dagen, som tur är så jobbar jag bara till tolv idag med så när jag har slutat ska jag gå hem och sova och sen ska ja försöka somna tidigt ikväll! :)
Vill bara att denna vecka ska rusa förbi så det blir min lediga vecka snart.. Är så less, och magen bara värker hela tiden.. Sen är jag lite sur för att den här månaden är alldeles för lång och pengarna räckte verkligen inte nog långt just nu.. Blev en väldigt dyr helg i helgen av nån jäkla anledning så nu är man pank.. Får väl hoppas att det börjar regna pengar över mig eller nåt liknande :P
Ne, nu ska jag göra mig i ordning för jobbet... Hörs sen!


Mysigt!

Såhär såg solnedgången ut från mitt fönster ikväll! :)
Ser inte så speciellt ut på bild, men i verkligheten var det hur fint som helst!! :)


Strömavbrott :P

Ja det var ju strömavbrott för ett tag sedan.. Och självklart stod ju mörkrädda jag i duschen precis så jag blev ju livrädd när allt bara blev svart.. Lyckades i alla fall ta mig ut ur duschen och tänkte att jag skulle tända ljus där inne så jag skulle kunna duscha klart:) sagt och gjort, tänkte två blockljus och fortsatte duscha.. precis när jag hade satt i balsamet så blev ju vatten ISkallt!!.. Fy tusan säger jag bara, och alla ni som har lite halvlångt hår vet ju att man inte duschar ur balsamet på två sekunder precis... Så jag härdade ut i det svinigt kalla vattnet tills jag duschat ur balsamet.. Och precis när jag rullar in mig i handduken så kommer ju strömmer OCH varmvattnet tillbaka!!.. åååhå, menmen sånt e livet, överlevde i alla fall :P Har nu fixat naglarna med :P målade bara på nå brunguldigt lack o klippte dom korta, hehe...



Rustad för strömavbrott :P

Hehe bra bild osv :)


Hehe, sleepy!

Är något sleepy, har vilat heela dagen sen jag slutade kl 12, men de va skönt och jag behövde det nog:)
Nu ska jag fixa till mina naglaar, usch så jobbigt de känns.. Men ja ha ju haft lösnaglar typ två veckor men blev less nu men då ser ju mina egna inte så fina ut längre så nu ska de åtgärdas :P


Byebye nails:) hade tyvärr ingen annan bild :P haha

Sista veckan!

Japp, nu är det sista jobbveckan, känns himla bra för sen får jag ju vara ledig en hel vecka innan skolan börjar:) Men det är dock en väldigt tung vecka men det ska nog gå bra:) Men jag undrar nästan om jag blivit sjuk eller om jag fått årets värsta mensvärk, har sjukt ont i magen o mår riktigt illa stundtals.. Men det går säkert över det med! :)
Ska snart pallra mig iväg på jobbet, ska bara dricka upp obóyen :P Slutar 12 idag, himla skönt!! Då blir det hem o viiila!

Helgen i bilder:)

Sitter inrullad i en filt och kollar på filmen om de fantastiska fyra, slänger in lite bilder samtidigt sen blir det nog att söka upp sängen så man är pigg imorrn när man ska på jobbet:) Blir nog inga problem med att somna ikväll då man ju är något sliten efter helgens bravader :P

Fredag i Malå!
 
Ja o Moa, hehe, nyktra osv:)

 
Pojkar:)

 
Hahaha, vampyrmoa sög blod från Rasmus ben :P


Patrik, Kelly o Rasmus:)

Lördag överallt!
 
Vissa åkte båt, medans andra åkte banan :P

 
Moa o Hanna ramlade med bananen :P

 
Vi hade de skönt där på stranden med en cider i handen:)


Moa åkte vattenskidor:)


Moa ramla med vattenskidor :P


Vattenbrännboll:)


Mat o ännu mer alkohol för att ladda upp :P


Sen bar de iväg till Nyby:)


Där var Johan o David bl.a. :P


Sen blev det talludden där vi snabbt hittade till öltältet! :P


 


Död blogg?

Ja man kan ju undra :P har varit hos Moa hela helgen och varit utan internet hela helgen, därav inga uppdateringar, har inte orkat mobilblogga heller för de har varit full rulle mer eller mindre hela helgen :D
Har tagit lite bilder och sådär, slänger upp dom senare, för nu ska jag bara krypa ner i soffan o slööaa o njuta av att vara hemkommen o överlevd :)
Träffade även Lotta mfl. igår, himla trevligt!! :)

Klart man blir rädd!

Ja klart man blir rädd, vem blir inte rädd för tjejen i apoliva-reklamen? På nåt sätt ser det ut som ett direkt urklipp från någon skräckfilm.. Så det är klart man blir rädd.. När jag ligger själv i sängen en mörk afton och den reklamen startar byter jag kanal direkt för jag vet att jag blir rädd av den och vill inte skrämma upp mig i onödan just innan sovdags, mörkrädd som jag är :P
Nu har iallafall en "skräckexpert" granskat filmen och förklarar precis varför man blir så rädd av reklamen, apotekets svar är dock att dom är nöjda med reklamfilmen och inte alls tänker göra nåt åt att dom skrämmer upp hela sverige :P
Kolla på skräckexptertens teori här!
Ne, nu blire varm obóy o CSI!! :) Hoppas jag slipper apoliva-tjejen i reklampausen ;b


Ja, hon är läskig!

Sleepy :P

Är så jäkla trött idag, när jag kom från jobbet tvättade jag massa kläder o så sen somnade jag ju såklart :P sovde några timmar, vaknade, for ut en sväng, är tillbaka hemma nu och väntar bara på att klockan ska bli nog mycket för att man ska få lägga sig igen :)
Drar till Malå imorrn till Mooaa, fan va kul de ska bli:) sen lördag blire grill o bad sen talludden :D peppa!
Annars händer det inte mycket nu, sover rätt mycket och det är skööönt!

Åh.. Ibland tänker jag; Haha, och ni bara lever kvar.. Men ibland önskar jag att jag levde kvar med er..

Tired

Jag vet att jag borde ha lagt mig mycket tidigare då jag ju ska upp rätt tidigt, men jag har helt enkelt inte orkat (?) lägga mig.. :P höjden av lathet eller vad? Ska i alla fall lägga mig strax, bara jag kan slita mig från internet, hittar ju så mycket skojigt på internet att de är helt galet :P orkar inte delge något nu, de får bli senare..
Min besökarstatistik har i alla fall skjutit på höjden väldigt mycket och det gillas! På en vecka har jag fått 50 nya alldaybesökare:) I hope you stay..
Nääe nu äre nitenite, kanske lägga sig o somna till underbara Seinfeld :P

Nystädat!

Fasen så skönt att ha nystädat:) Tog typ två timmar att städa denna lilla lägenhet, men nu äre rent och fint, väldigt skönt:)
Har även hunnit var med Nils idag, vi bara gled omkring o pratade om allt o inget i hundra år, mycket trevligt :) Sen kom Richard förbi en stund medan ja städade..
Känns något drygt att behöva stiga upp klockan 6 imorrnbitti.. Har ju bara jobbat kväll o varit ledig dom senaste nio dagarna o då får man ju sova uuut, så de känns småjobbigt att måsta ställa väckarn... Menmen, ska ju bara jobba två dagar denna vecka sen nästa vecka också, sen har jag en veckas lov innan skolan börjar :D
Tyvärr avslutar jag med att jobba helg... något tråkigt, men de får funka.. :)

Hittade även en lite rolig badrumsmatta, perfekt för långskitare som gillar att spela golf och behöver träna på sin putt :P


For the ladies!

Ett litet tips till alla tjejer som gillar att måla sina naglar.. Tycker ni det är jobbigt att bara sitta stilla o vänta på att dom ska torka eller jobbigt att blåsa eller skaka på händerna så ska ni ju absolut köpa denna lilla blås-apa :P När man lägger fingrarna på bananplattan blåser apan som en galning torrt dina naglar, ååh så användbart! :P


Sunny tuesday!

Yes, solen skiner, sommaren verkar ha hittat tillbaka:) skönt! Börjar inte förän kl 16 idag igen, men tror inte det händer så mycket under dagen.. Har suttit o kikat youtube litegrann och såg att nu finns det en ihopklippt version av alla roliga bloopers från svt och tv4, så jag delger er detta klipp :) Vissa är alltså riktigt roliga!



Schyssta usb-grejer :P

Hittade lite roliga usb-minnen o så:) Nallen var kul, men hunden var nog det galnaste... Hahaha! produkten kallas "Humping dog" och när man pluggar in usb-minnet i datorn så börjar den helt enkelt jucka mot din dator, helt galet.. Hunden är dock inget minne, bara en hund som juckar mot datorn :P

 

 







Helgen i bilder:)

Är gaalet bakis idag så ja orkar knappt sitta vid datorn, men ja slänger iaf upp några bilder:) Vissa bilder är lite suddiga för ja va väl lite skaki på handen :P

 
Var ju hos Hanna i fredags innan LK , sen tog vi bussen in till stan=)

 
Linslusar :P


En glad o en..onykter? ;P

 
Träffade Matte o då blev de karusellåkning:P


Våran sockervaddsbärare :P

 
Drog vidare till Discokyrkan (fiskekyrkan) o då kom malågrabbarna o joinade=)


Drog vidare till schlagertältet där vi träffa Hanna,Sandra o Richard:)

 
I schlagertältet entrade vi dansgolvet o skakade rumpa till carola :P


När vi sedan landade hemma i Arvids var vi något dragna så vi hade för oss en jävla massa innan vi tillslut gick o la oss, men väl i säng låg vi o pratade hur länge som helst, så vi somnade rätt sent :P

 
På lördagen startade ja upp me Krille o Matte, vi spela poker o såå:)


Sen drog vi vidare till grannen, där Per m.fl var:)


Matte o Per fann varandra väldigt snabbt o diskuterade väldigt många ämnen :P


Per sa även att han va lite småkär i Fredrik så då var han ju tvungen ge han en liten puss :b

 
Sen fick vi skjuts till logen:)


Där träffa vi bl.a Sofi o Stefan=) Sofi hade klippt sig o va skitsnygg i håret! :)


Sen blev Fredrik o Per så sugna att dom helt enkelt inte kunde hålla sig ;b






Lulekalaset!

Var ju i lule igår, o de va riktigt roligt!! :) Mobilblogga ju lite under dagen så några bilder är ju uppe, ska lägga in mer bilder imorrn, hinner inte nuu.. För snart kommer Krille o Matte, o ja hoppas att matte tog med plåster för ja har ju bränt mig på en jävla brännässla igår o har ett jätteont på foten så ja inte vill ha nå skor på :P
Cissi for ju hem idag,, tyvärr, synd att hon skulle jobba, hade varit jättekul om hon hade kunnat vara på logen med oss ikväll :D men de får bli en annan gång.. Var iaf superkuul igår, träffade massa olika folk, mket trevligt=)
Nee men nu kom matte, o plåster hade han med sig till o me!! :D

nu är vi iaf hemma, cissi kokar nu

0-4bd05e927389d8fd370d2c558b6a8bf9.png

nu är vi iaf hemma, cissi kokar nudlar o vi är fulla o glada :) snart ska vi krypa ner i sängen o natta :) har då varit en bra kväll :-D


RSS 2.0