Home at last :)

Borta bra men hemma bäst! Har haft en bra helg i Umeå, trevligt att få träffa sin syster och hennes barn:) Men nog är det skönt att komma hem också.. Igår var ingen höjdarkväll, eller ingen festkväll iaf, vi drack men vi förblev som nyktra ändå så vi käkade på max sen for vi hem och la oss istället..

Idag har vi chillat i Umeå hela dagen och jag är alldeles blå på min högra fot efter att ha varit ute och sparkat boll barfota ute på gräset med Richard,HannaPe och Edward :) Nu ska vi se film sen är det sömn som gäller så man orkar skolan imorgon!!

Tidig väckning och äventyr i Umeå!

Japp, tidig väckning kan man ju verkligen säga!! Kring halv fem i morse började det ringa i min, Richards o HannaPe's telefoner.. (Jag skriver HannaPe så hon inte blandas ihop med min syster Hanna) haha! I alla fall, Richard stängde ju av sin telefon för han blev så less, men det fortsatte ringa i min och HannaPe's och tillslut fick HannaPe ett sms av deras pappa, Ingemar, som säger att Richard ska ringa hem nu direkt!! Då var det ju någon tomte från Umeå som var där för att hämta en bil, ojojoj, HALV FEM PÅ MORGONEN??? Ingemar skulle då skicka iväg bilen med den här killen, men var är då nyckeln?? Oj, jo den har ju Richard i lägenheten och alla reservnycklar till lägenheten ligger ju såklart i lägenheten.. Well well, Ingemar blir irriterad, killen från Umeå tar in på vandrarhem i Arvidsjaur och vi sover vidare... Klockan tio kommer min syster in med sin telefon och säger att det är Mamma i luren.. Och visst är det Mamma som är på andra sidan tråden, ungefär lika irriterad som Ingemar frågar hon hur vi ska lösa det här med nycklarna och varför jag inte har lämnat en reservnyckel hos henne...Richards Mamma hade alltså ringt till min Mamma och uppdaterat henne om läget, så Richard var absolut inte så poppis i någon av våra familjer just då :P hahaha! Menmen, det hela löste sig genom att min Mamma ringde till vaktmästaren som fick låsa upp lägenheten och mamma kunde hämta bilnycklarna... Hahah, vilket drama på en bakislördagsmorgon!!!! :P

Sen har vi varit runt på lite äventyr i Umeå...Först gick vi till västra Ersboda centrum för att käka pizza, och vi fick vänta en halvtimma innan pizzan öppnade, vid det laget var vi väldigt hungriga och VÄLDIGT törstiga!! Tillslut fick vi i alla fall mat i magen. Sen hade jag ju bara packat för en dag eftersom det var planerat att vi skulle hem idag, lördag, men så ändrade vi oss och bestämde oss för att stanna en kväll till:) Så då vart jag ju som tvungen att köpa lite nya kläder, hehe :D Men vi sa att vi orkade i alla fall inte åka ända in till stan så vi tog en prommis till Ersboda centrum och tänkte att jag skulle hitta något snyggt på HM, men no no... Så jag sa: Fan vi måste in till stan, jag måste på Gina Tricot, där kommer jag hitta något!! Så efter en stunds övertalning drog vi oss mot bussen.. Tjugo över två var vi framme i stan och då skulle vi först på skopunkten ( iiiih :D ) och sen på Gina, och sen skulle ju HannaPe hinna på systemet också som stänger klockan tre.. Så vi stressade ju som tusan.. Och på Gina hittade jag ju, som väntat, massor med snygga kläder som jag skulle prova.. När jag provat klart och bestämt mig för vad jag skulle köpa kollade jag på klockan... FEM I TRE!!! Så vi ba: HannaPe skynda på systemet!! Och systemet är ju ändå en bra bit från Gina, så hon fick ju stressa rätt mycket men hon hann i alla fall dit! Sen satte vi oss på en buss tillbaka till Ersboda och nu sitter vi här hos min syster, vi ska strax och handla mat sen ska vi börja tanka ;D
Se ya!! :)

Ps. Richard är bäst!!! <3 I love him! Ds. ;)

Umeeååå!

I umeå är de parti parti :) Vi hade ju absolut inte alls tänkt fara hit men så kläckte ju Richards storasyster Hanna den brighta idén att vi skulle dra hit, and so vi did :D Drog igår eftermiddag kring tre, och Hanna hade ju lyckats ragga två till som vi skulle samåka med, så det var ju tur för oss för då kunde vi ju börja dricka i bilen så det blev en rolig resa:) Först ett litet pitstop i Skellhell där vi käkade på Max och träffade kusin Cecilia en stund. Sen drog vi vidare mot Umeå, en mil utanför Skell upptäckte vi till vår fasa att vi hade en spindel i bilen!!! Lite panik utbröt men vi samlade oss snabbt och Emelie höll koll så den inte skulle krypa fram ur sin gömma.
Väl i Umeå for jag, Richard och Richards syster Hanna till MIN syster Hanna :P haha.. Sen drack vi lite där och sminkade oss (inte Richard dock!!!) och sådär, sen tog vi bussen till stan där vi sprang omkring och var förvirrade en stund tills vi hoppade på bussen till Ålidhem där det blev massa partajande! :D
Vi har sovit hos min syster inatt och idag är vi bakis så vi ska snart försöka leta upp ett schysst matställe så vi kan ladda upp inför partykväll nr 2! :) Sen måste vi ju förbi stan så jag kan köpa något att ha på kroppen ikväll :)
Over and out, ses i dimman!!


Snabbuppdatering!

Cizzi kom ju i lördags och vi festade till det lite på aftonen och det blev en väldigt trevlig kväll med mycket folk! :) Dagen efter var vi lite slitna så vi åt riktig bakismat sen myste vi bara i soffan tills Cizzi skulle hem..

  
Kusinerna på G!!! :)          Richard och Jag<3



Sen skulle ju Richard plantera i veckan och då sova borta, så jag frågade Moa om hon ville sova här, och det ville hon. Men helt plötsligt kom Richard hem igen så då fick jag mycket sovsällskap:)
Och i veckan har vi varit skademarkörer åt studenter från Umeå universitet så vi har haft katastrofövningar på K4, och det har varit himla skojigt...och blooodigt, haha! Vi skulle låtsas att vi hade varit med då en bomb hade smällt och vi hade lite brutna ben och armar och allt möjligt. Det var faktiskt väldigt verklighetstroget alltihop!:)


  
Moas brännskada          Min brännskada

VAARNING!

Se INTE Funny Games, den var totalt värdelös och bara sjuk...Men framförallt seg seg seg! Tjugo minuter in i filmen väntade man bara på att den skulle sluta eller att det skulle hända något. Så se den inte!!

Förutom den värdelösa filmen var den en mysig kväll igår:) Men vi gjorde inte så mycket tog det bara lugnt. Hände dock en lite rolig grej, haha; skulle skämta lite med Richard så jag tog på mig hans långärmade tröja på benen, osså sa ja: "kolla mina coola haremsbyxor", han skrattade och jag skrattade, sen kom vi på att vi skulle gå ut på balkongen o kolla om det var nå folk ute. Balkongen är ju i trapphuset så man måste gå upp en trapp för att ta sig till balkongen och går man upp en trapp till kommer man till dom översta lägenheterna. Hur som helst, jag gick ut i trapphuset och när jag hade kommit ungefär halva trappen hörde jag någon som låste en dörr där uppe, jag tänkte inte mer på det utan fortsatte gå uppåt, sen hörde jag att någon var påväg ner i den andra trappen, och då slog det mig: JAG HAR JU RICHARDS TRÖJA PÅ BENEN! hahaha... Så jag skyndade mig ner igen och in i lägenheten, tror dock att grannen hann se mig ändå, menmen, det är ju inne med haremsbyxor, right? :P

Idag ska vi vara hundvakt åt Millie, min brors och hans flickväns hund, ska fara dit strax och rasta henne:) Sen ikväll kommer min älskade kusin Cecilia hit, och då är det stor risk för partajj, hoppas på kul kväll!

Veckan som gått...

...har varit sjuk ungefär hela veckan så har mest varit hemma och kurerat mig med min älskling som också varit sjuk, sen så har jag försökt jobba med min svenskauppsats litegrann och har faktiskt tagit mig rätt så långt. Och så var vi ute och gick med Erika och Pontus en dag. Erika var mästerfotografen och hela promenaden slutade i änventyr, haha! Sen har vi sett väldigt mycket skräckfilm i veckan jag och min älskling, igårkväll hade vi ett litet maraton och såg flera filmer hela natten, det var väldigt mysigt! Vi såg en superbra skräckis som är rätt ny, den heter The uninvited och jag kan verkligen tipsa den till alla som gillar skräckfilm, även till dom som inte gillar skräckfilm för efter denna kanske ni gör det, eller kanske inte ;) Men den var i alla fall väldigt bra och den var inte bara läskig och blodig utan det var verkligen en handling i filmen, definitivt sevärd! Sen har vi även sett Barnhemmet, Disturbia, Panic Room och Rest Stop.
Igår tvättade vi och idag har vi haft städdag sen på eftermiddagen har Ella, en av Richards småsyskon, varit här med oss så då har vi ätit pizza och kollat på karlsson på taket. Hihi! Sen fick vi bullar av Sandra, Richards äldsta syster, himla smarrigt! :) Ikväll ska vi äta grillat hos Svärmor och Svärfar, MUMS! Även ett plus att solen orkade sig fram på ett litet hörn:) Sen så ska vi hem och mysa till en skräckfilm som heter Funny Games, hoppas den är bra!


Älskling!

Min kärlek och bästa vän! <3

  

Helgen!

Har haft en jättebra helg, i fredags åt vi tacos hos Richards föräldrar sen tog vi det bara lugnt, for ut en sväng med polarisbilen och jag fick köra, men de gick inte så bra, haha..
På lördagmorgon for vi till Skellhell med Pontus och Erika där vi var på boda borg. Det var jätteroligt och vi klarade alla banor (!!), men man kände sig som en liten unge ibland, haha. Dom som jobbar där blev ganska förvånade och vi fick en schysst t-shirt, haha. Är rätt så stolt över att vi klarade alla banor, och jag vill inte avslöja hur länge vi var där och höll på ;P haha! Sen for vi och åt på tatung och det var hur gott som helst. Sen på kvällen när vi kom hem till Arvidsjaur igen skyndade vi att duscha och fixa oss sen var det party som gällde. Vi var ute och grillade med massa folk och bara satt vid elden och hade jättetrevligt. Sen drog vi vidare på Capsicum och där var det väldigt mycket folk så det var roligt där också. Sen for vi ut o åkte en sväng och jag o Pontus hade allsång i baksätet. Sen for vi på efterfest och sjöng karoke, var inte så good, men det var kul. Men jag hade typ ingen röst på söndagen när jag vaknade eftersom jag varit jätteförkyld hela veckan och sen sjunga på det = inte bra, haha.
Sen på söndagen for vi ut och åt bakismat med mamma sen ringde Crille o frågade om vi ville följa med honom och Malin ut på en cykeltur. Så då gjorde vi det, vi cyklade ner på gielas och där hade vi picknick på bryggan, himla mysigt! Sen cyklade jag och Richard till hans föräldrar och då kom dom på att vi skulle fara ut i skogen och ha paintballkrig. Så vi packade alla grejer och for ut i skogen. Men när vi kom dit så märkte vi att ett sånt paintballgevär var trasigt så då var jag först med att anmäla mig frivillig att inte vara med, haha, så jag satt och tittade på med Ida och Ella istället. Och jag är väldigt glad att jag inte var med, för på killarna lät det som det tog väldigt ont, haha! Ingemar (Richards pappa) och Richard var på samma lag, men Ingemar såg inte skillnad på alla så han började skjuta på Richard, vilken lagförädare, Haha! Men roligt var det i alla fall.
Sammanfattningsvis var det verkligen en toppenhelg!

Trött..

Är så himla trött idag, jobbade på förmiddagen och gick skola på eftermiddagen, så känner mig rätt trött nu. Men det är bra, då kan man somna tidigt så kanske man känner sig lite piggare imorgon. Sitter och nördar vid datorn medan jag väntar på att min älskade pojkvän ska komma hem från gymmet så vi kan ha lite kvällsmys framför tv:n innan det är dags att natta.
Var och grillade igår med massa folk, fast vi grillade egentligen inte så mycket utan satt mest framför elden och bara tog det lugnt.

Måste bara tillägga att min pojkvän är så himla söt. Igår for jag på dollars och skulle köpa läppsyl, men hittade inga, så jag köpte lypsyl med glans och glitter i istället, sen tänkte jag att Richard inte skulle vilja använda det så då for jag på konsum och köpte ett vanligt lypsyl till honom. Senare på kvällen skulle Richard ta lypsyl och dom båda olika lypsylen låg bredvid varandra, och gissa vilket han tog? Joo det med glitter och glans såklart, haha, han är så söt!


Helnöjd!

Detta är då resultatet;



och jag är helnöjd!

Han är en händig man, lalala!

Jag älskar att min pojkvän är så händig! Sen han kom in i mitt liv o började fixa o dona i lägenheten har jag verkligen fått mig många snygga och praktiska saker som jag länge behövt! Först fixade han en svart hissgardin så nu är det jättemörkt i lägenheten när man ska sova, LOVE IT!! och sedan tog han hit en superfin rislampa och gjorde en jättesmart upphängningsanordning så man ska kunna flytta lampan lätt utan att behöva göra några hål eller nåt i taket och nu sist så har han gjort en jättefin skohylla med tre våningar och det var verkligen en efterlängtat sak i min lägenhet!!! Den är dock inte helt klar än, den ska målas ett varv till, sen är den redy to be used. Helnöjd är jag och superduktig är han, min älskade pojkvän!

I måndags hade vi myskväll med mörotter, dip, juice och en bra film, she's the man. Har sett den förut, men det var ett tag sen. Den var riktigt bra må jag säga, skrattade väldigt mycket, och det behövdes. Och idag gjorde vi egen pizza som blev väldigt gott och väldigt mättande! Sen var jag ute och rantade runt med min kära mor idag, hon är verkligen världens bästa mamma! Där när man behöver henne. Det är skönt att ha så underbara människor runt sig.

  
Hissgardinen                   Lampanordningen         Skohyllan

Måste bara tillägga...

...att nu hittade jag åt mitt första inlägg som ju hade sparats! Inte proffs på detta!!

Back again!

Japp, har börjat blogga nu igen, tredje gången gillt kanske? We will se...Min käre pojkvän blev i alla fall inte alls så himla imponerad över att jag skulle börja blogga, så jag fick lova att avsluta ett konto på någon annan sida jag nördar runt på, and so i did! Han tycker nämnligen att jag datanördar alldeles för mycket och är social alldeles för lite, vilket jag inte alls håller med om då jag tycker att jag datanördar alldeles lagomt mycket. Dessutom datanördar han själv rätt mycket, fast han verkar inte tycka att blocket räknas, utan nördandet gäller tydligen bara om man är inne på facebook eller liknande.

Men att skapa en blogg var absolut inte det lättaste, eller så är jag bara inte nog duglig, eller inte nog mycket datanörd? haha! Försökte i alla fall ta mig in på min gamla blogg, för att börja om på nytt där. Men det gick inte alls, försökte då ta bort min gamla blogg, vilket inte heller gick så bra, vilket ledde till att ja inte kunde skapa en ny blogg. Blev ganska irriterad men bestämde mig för att jag skulle ordna en blogg och efter någon/några (?) timmars tjorvande fram och tillbaka skulle jag tillslut få skaffa min nya blogg, men då var jag så trött och less så då kom problem Nr. 2; att komma på ett namn. Tog därför ungefär samma namn som jag hade på min gamla blogg.

Blev då rätt nöjd med mig själv och skulle knåpa ihop det allra första inlägget i min nya blogg, hade skrivit ganska många rader när jag vips råkade komma åt någon knapp och allt var borta... Men om ni läser detta så betyder det att jag lyckades med mitt andra försök att skapa ett inlägg! Grattis till mig i så fall!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0