NÖJD!

hahah ja är helnöjd, har just lärt mig öppna kapsyler med tänderna o ja är sååå nöjd... :P hahha inte nåt o skryta över egentligen men ja är bara så sjuukt nöjd! :P

Äntligen framme i Hanna o puttes l

2c70bb2638768d9d9adfdf66438f2d95.png

Äntligen framme i Hanna o puttes lägenhet o nu börjar festen på allvar:-D


just nu sitter ja o cissi i bilen

11086de38f50cedfc86fa2c719d9b6b4.png

just nu sitter ja o cissi i bilen o fixar oss :p de funkar fint :)


nu är vi strax klara för avgång :-

0-6e9f83568e69eaad6916f8132b366e0f.png

nu är vi strax klara för avgång :-D så kul vi ska ha!


Dagarna som gått..

Orkar inte skriva så mke så ja släng in nå bilder :P


Såg att ica har härmat risifrutti.. Så välkommen: Icas egna rismål!! :P hehee...


Ja o Richard provade dom nya chipsen, dom va faktiskt rätt goda:)


Fyndade nya dojjer, rätt coola tkr ja :P men passar inte till nåt!


Såg att dom hade fickpluntor i kamouflage-etui på dollars :P För skogsmullar..

 
Var med Richard o ungarna en stund häromdan=) Valle hade fått Dc-skor o va som nöjd :P


Tog en rätt cool bild på Ella :D


Sen kom Cissi :D Vi va o ragga runt på massa hemliga grejjer;)


Sen såg vi en cool husbil som ja försökte ta kort påå :D


Börjar känna peppen!

Imorrn äre dags för kalaset, börjar känna peppen! Mötte just upp Cissi på busstation, nu blire käka nåt sen ska ja ju tyvärr jobba mellan 16-21 men sen är ja ledig fram tills måndag 16.00!! :D
Så nu äre pepp för ferre!:)

Sol idag, chocken!

Yes idag är det sol, det hade man aldrig kunnat tro.. Har just vaknat o ska snart he mig ut i finvädre innan ja börja o jobba kl 16. Igår sov jag som meste hela dagen, men vid halv tre bestämde jag mig för att inte vara trött längre så då tvingade jag mig upp :P
Slänger in ett roligt klipp där Mat-Tina eldar getost! :P Notera att hon säger att den inte ska "flyta ut" o kolla resultatet sen!



Blä

orkar inte skriva nå blogg idag typ... ska klippa Richard nu iaf, han är som lurvi :P
skriver imorrn iställe=)

vila i frid.

En väldigt fin människa lämnade oss tidigare idag, en person
jag tyckte väldigt mycket om och som jag kommer sakna.
Vila i frid



Klockren!

Haha ungen är så grym! Förstår varför han ej kan hålla sig från skrattet :P


Beck:)

Slutade vid elva så då såg jag beck en stund sen somna, vakna halv fyra, fasen så skönt :P
Nu har man ju fått vila upp sig lite, ska hoppa i duschen snart sen försöka göra nå nytta, kanske städa lite?


Bäst!

Work..

Just stigit upp för att jobba 2½ timme.. De ovärdaste? :P well well..
Har iaf funnit åt en bra uppfinning :D


En jävligt bra uppfinning :P Dock så får man akta så man inte viftar med den för mycke för man kanske råkar vifta på någon med baksidan.. :P

Sådärja!:)

Nu var denna jobbarhelg över, nu när jag tänker tillbaka på det så känns det helt plötsligt inte så himla jobbigt längre:) Menmen, det har gått bra ändå trots lite kaos idag.. JObb imorrn sen ledi tisdag! :D

HehE kaos!

Blev lite kaos på jobbet idag då en blev sjuk.. Blir väldigt stressigt på bara två stycken och mamma blev tvungen att ta på sig fem extra timmar... Fy tusan, tycker rent gode synd om hon, jobba 07-21 nonstop.. själv fick man ju rast däremellan...Men men, kaos blir det ibland men vi fixar det ju:) nu ska jag snart packa mig iväg på jobbet igen, tänkte överraska mamma med singoallakex, HehE :)

Less..

Vill bara att jobbarhelgen ska vara över.. Har även märkt att man inte har så mycket att skriva om när man bara jobbar o sover hela tiden... Men nu är jag såå less, vill bara att det ska bli tisdag så jag får vara ledig.. Och känner mig så trött o sliten så jag vill inte ens göra nåt på min lediga dag, skulle inte ens vilja vara utomlands över dagen om det gick.. Nääe, jag vill helst bara få lägga mig i en stor, mjuk o varm säng o soooova.. Längtar så mycket efter att bara få sova ut!
Men nu är det inte så länge kvar, bara o kämpa sig igenom denna dag + morgondagen..

Slänger in en rolig bild också.. Ni känner väl till denna slogan; Hur äter du din ballerina?
En affär missade lite och det blev lite tokit, HehE.. :P


Haha lite kul faktiskt:)


Tired..

Är väldigt trött o orkar egentligen inte skriva nåt men känner mej lite tvungen så jag lägger in två saker som man kan bli irriterad av i vardagslivet... Haha!

1. Folk som pekar på sin handled samtidigt som de frågar vad klockan är. Det är ju klart man vet vart klockan sitter, man pekar väl inte mellan benen när man frågar vart toaletten är?

2. När folk inne på en biograf frågar "Såg du det där??". Eh, nej jag har betalat 80 kr för att stirra upp i taket..

Jobb..

Har jobbat fem timmar, haft rast fyra och nu börjar ett nytt femtimmarspass om. Inte superduperkul o jobba men det får gå, snart är ju halva helgen gjord! :) samma imorgon igen då.. Sen kortdag måndag o ledig tisdag!! :)
Längtar till nästa helg, längtar efter att få vara ledig o längtar efter att få ta en kall cider o sen bara försvinna in i dimman o ha kul o leva festivalliv!! :)

Ost?

Igår när jag gick o la mig hade jag lite svårt o sova så jag låg o kikade på någon dokumentär om ost, HehE spännande! Men hur som helst så är ja inte sugen på ost nå mer, det var skäggiga binladen-liknande gubbar med turban som vispade fram osten med sina bara händer... Ohälsosamt? Det är ju inte just talibanmännen som är de jobbiga, men att dom gräver med händerna och har massa skägg... Tänk så faller det i ett litet skäggstrå som hamnar på din frukostmacka...
Tror dock inte våran ost här i sverige kommer från just den produktionen, men man vet ju aldrig..
Vidare i dokumentären visade dom hur dom tävlade i osttävlingar, i en tävling skulle man springa med en gigantisk ost på axeln i en annan skulle man klyva en gigantisk ost i 16 delar som skulle väga så lika som möjligt :P fyndiga tävlingar alltså, nya os-grenarna? :)

För övrigt så är jag inte peppad på att jobba, menmen...


Cheese!

HehE!

I brist på annat att göra har jag fixat en ny header igen.......Bara för att ja har så jääääkla tråkigt...
Tycker egentligen inte att nån av dom blev sådär superbra, men ska iaf ha någon av dom..
Såå, vilken är finast? :)

 eller  ?

Size up så ser man mer:)

Tråkigt...

Sitter här o har så jävla tråkigt... Är trött, men känns bara för himla tråkigt att sova.. Har varit trött hela dagen, och ända sen jag slutade kl 16.00 idag har jag väntat på att klockan ska slå 21 så ja kunde lägga mig, men när klockan väl slog 21 verkade det bara för tråkigt att sova, så här sitter jag och har inte nå mycke roligare än jag skulle ha om jag sov, skulle väl kanske ha ännu roligare om jag sov ifall jag stötte på något skoj i drömmarnas värld....
Lägger iaf upp en bild på en egentligen skitkul sak som jag alltid skrattar åt, men inte ikväll, för allt är bara tråkigt...


Åh..

Fastän jag är peppad inför nästa helg osv så känner jag ändå liksom "va tusan gör jag här??".. Menmen, jag är ju inte den som missunnar så jag hoppas alla har kul i Piteå :)
Sen så råkade jag radera papperskorgen idag, skulle tömma den men råkade ta bort hela grejen, men de löser sej=)
Har även gjort ny bloggdesign, igeen.. Men detta är mer som bara en test, när jag orkar ska jag sätta mig ner o fixa till den så den blir precis som jag vill ha den:)

Förresten så ska man inte gå i regnet när man har hål under skon... då blir man blöt om sockarna.. :(


Tur bara ena skon är trasi :P

Goodi:)

Gammal, men såå bra! :)


Tur!

Känner liksom att jag haft så himla tur just nu:)

Liksom..
- Det gick att få ett nytt garantipapper på telen
-
Telefonen fungerar igen!
- Såg att jag ska få en rätt Ok lön så jag kommer ha råd med alla räkningar + få pengar över!
-
Funderade på att köpa en ansiktsmask igår men sparade pengarna och sen så hittade jag en ansiktsmask hemma :D
- Trodde jag slutade 16.30 idag men såg precis på schemat att jag slutar 16.00, skiljer bara en halvtimma, men de känns såå mycket bättre!
-
Jag ska ha såå kul nästa helg! :D'

Vilket jäkla flyt asså :D


Så galet?! :P

För typ två veckor sedan så försvann min besökarstatistik på bloggen, och sedan dess har jag inte kunnat se hur många som besöker bloggen varje dag, men nu när jag bytte tillbaka till en bloggdesign från blogg.se så började det helt plötsligt fungera igen :P tokigt värre :)

Slänger in en låt också, den är gammal men bra! :)



Wohoo! :)

Yes, nu är det hamrat och spikat så det blir Lulekalaset med Cissi nästa helg :D fasen så kuul! Så mamma, när du läser detta så vet du att jag åker med er till Luleå på fredag=)
Är väldigt nöjd över två saker nu; 1. Jag ska få fara iväg på iaf en grej i sommar!! 2. Jag ska få hinna träffa Cissi i sommar!
HELNÖJD ALLTSÅ! :D

Food!:)

Kom precis hem, har varit o ätit hos mamma:) Hon hade gjort pasta med ugnskyckling o till efterrätt blev de hallon,tigermelon o kesella, himla smarrit :) När vi handlade på konsum förr idag så tipsade Elin oss om tigermelon så vi köpte den, o den var verkligen jättegoo :) Sen hade mamma gjort sallad me salladsost o nån dressing i, o de var verkligen hur gott som helst!! Sallad me salladsost är ju såå gott!
Snart äre läggdags, imorgon 07.00 går startskottet för en lååång jobbarhelg... Men de får ju gå de me! =)

 
Smarrit!


Åh jag är så lycklig!

Följde precis mamma ut o handlade, och då fick jag också med mig några varor hem.. Mamma bjöd på mjölk, bröd, pålägg, toapapper, diskmedel o en chokladkaka...Tack Mamma! :) Nu har jag så jag klarar mig ett tag framöver och slipper känna mig som värsta fattiglappen :P Så nu är jag lycklig!

Igår såg jag film med Emil o Krille efter kalaset, vi såg Bridge to Terabithia, har sett den förut och det är verkligen inte min typ av film, men den är ändå jättebra! :) Efter filmen for jag hem o så kom Richard förbi så vi poppade popcorn o slog igång en film:)


Mmm, popcorn me grillkrydda:) Tycker egentligen inte om popcorn, fast ibland så får jag som för mig att jag gör de o nu har jag som börjat lära mig att äta popcorn, hihi:)

Kalas! :)

Kom just från Richards päron, har varit på kalas:) De var då inte dåligt utbud på fikat där, tårta, vaniljbullar, kanelbullar, cocostoppar, mumsmums o morotskaka (?) med mera:P SMarriit värre, de blev middan ;)


Mycke fika :D Förlåt Sandra, ser att du kom med på ett litet hörn ;) haha!


Mitt schyssta paket till Richard:)


Som innehöll en såndär superrakhyvel, Mach 3 Turbo!! :) Han behövde ju faktiskt en, nu slipper han använda min venus eller engångsrakhyvlar ;P haha

Utskrattad!

Jepp, skulle hjälpa mamma att möblera om så vi brainstormade lite sen flyttade vi i alla fall soffan, sen började vi fundera på vart tv:n skulle stå.. Då satte jag mig på mitten av soffan och konstaterade att "Här är i alla fall mitten på soffan" :) Mamma skrattade, massor.. Sen började hon dammsuga, mitt i det hela stannade hon dammsugaren för att skratta ÄNNU mer! Haha, fast nu när jag tänker på det kanske det var lite kul ändå, men skyller på att jag är trött efter arbetsdagen och att det är därför jag inte är riktigt 100 just nu :P haha!

Svininfluensan är här!

Jajomen, läste precis på Piteå-Tidningen.se att en person från Arvidsjaur har fått svininfluensan. Det stod även att förra veckan var det 20-25 pers i länet som hade smittan och nu i veckan är det 30-40.. Det går alltså väldigt fort, och sen säger dom att alla ska vara färdigvaccinerande i början på 2010, men tusan, då har väl alla redan hunnit få smittan?? Oj oj säger jag bara..

Äsch, kolla in hela artikeln här!

Tung morgon..

Ja idag var det riktigt tungt att stiga upp.. Snoozade i säkert 30 min, men kom mig upp tillslut och ska snart bege mig iväg på jobbet:) jobbar till 16.00 så får väl ta en tupplur då :P ledig imorrn, FY SÅ SKÖNT! Men sen är det jobb hela helgen, fredag, lördag, söndag, wohoo, peppa! Ha så kul på Pdol alla :P

Grattis till Richard som fyller år idag! :)

Glad:)

Är glad att min mobil funkar nu, så ja kan ta kort osv igen:)
Var ju som sagt med Nils idag, sen så fick ja låna 50 kr av mamma för att köpa mat, så då köpte jag nudlar på dollars sen for jag till Ida och bjöd Richard på middag i form av nudelsoppa=) Han blev då inte ens mätt så han skulle hem på backis o äta nu, menmen :P tanken var ju god o nudlarna med... :)


Det måste vara varmare i SanFrancisco än i Sverige för Nils hade slängt på sig vinterjackan:P


Lyxmiddagen! :)


En blomma som jag tog kort på hos Matte&Linn för några dagar sen just innan telen pajja, jag tycker det ser ut som någon galen köttätande växt, frågade Linn men hon hade som ingen aning om vad det är för blomma :P

TELEFON!!

Woho, telefonen funkar igen, for på expert o som tur var så var hon där hon som ja köpte den av :P så hon kom ihåg de, o då fick ja ett nytt garantikvitto sen prova hon uppdatera nån programvara typ o pangboom så funka allt igen!! Galet glad :D

Sen så har ja ju varit med Nils idag, känns inte som de va tre månader sen vi sågs sist, känns som vi bara tar vid där vi slutade, himla kul! :) Vi var på dollar idag också å då träffa ja Richards familj, eller några familjemedlemmar iaf, himla trevligt, har inte träffa dom på ganska länge så de va kul å se dom igen!! :)

Sen så fyller ju Richard år imorrn, har ju köpt en present men inte slagit in den, har varken pengar eller presentpapper :P Men ska kolla om mamma har nå hemma, annars får han den oinslagen, spelar nog inte så stor roll, för de är ju tanken som räknas ;P

Nya volvon?

Läste precis på aftonbladet att detta kanske blir en ny volvo modell, va tror ni??


Nya volvo, med flak.. Vad tror ni?

Läs hela artikeln här!

Wii fitness!

Har ju glömt att berätta att Jag o Richard var o provade Wii fitness hos Matte o Linn häromdan, eller Richard provade aldrig för han tyckte det var pinsamt när Linn o Lina var där :P Men jag provade i alla fall och det var hur kul som helst, lite knepiga grejer, men ändå roliga saker :P Tyckte backhoppning var skitkul! :P

Godmorgon!

Ska strax iväg på jobbet, har "sovmorgon" idag, börjar inte förän 8.15, men är ändå lika trött.. Tur att jag bara jobbar till 13.15 idag och när jag slutar ska jag träffa Nils, som ju är hemkommen från staterna, ska bli galet kul o ses!! :)
Vi har ju inte setts på över tre månader, så det är verkligen på tiden!
Förresten så kom ja o Richard på att Ida har ju kodlås till sitt förråd, så vi måste nog vänta tills hon kommer tillbaka till sverige, tusan också... Hoppas verkligen att papperet finns nånstans, annars blir ja inte happi...Menmen...
Ne, nu ska ja borsta gaddarna o sen he mig iväg på jobbet :)

Beck är bäst!!

Japp Beck är bäst! Och de som känner mig vet att jag tycker det! :) Jag o Richard såg två beck igår, en idag o ska se snart igen, beck är verkligen bäst alltså! Var så längesen jag såg beck så nu när ja väl börjat om igen så vill ja inte sluta :P
Ja igår såg vi alltså beck o åt chirre. Och idag så har vi ännu inte funnit mitt papper, men det finns två ställen kvar som vi inte har kollat. Nämligen Backgatan o Idas förråd. Richard hade glömt att han la massa saker i hennes förråd tills ja påminde han, så imorrn ska han kolla där också=) Hoppas verkligen att papperet kommer fram för telefonfan funkar inte alls..... Nu blire film, byebye :)


Give it to me!! :)

Inte min dag idag..

Min mobil har ju tjorvat förut med att man inte har någon täckning osv, men nu har den totalt gett upp, på många olika plan. Den är helt paj.. Skulle då leta fram garantin, o den hittade ja såklart inte, börjar panika litegrann som jag gör vid sånna här tillfällen.
Försöker få tag på Richard för jag tänkte att han kanske vet vars det är eller han kanske har tagit med det i sina papper, men Richard är ju i jävla Arjeplog med slut ström på mobilen.. Blir lite mer panik... Efter några timmar ringer Richard då är han i Arvids igen..
Jag förklarar läget och han säger lugnt att han ska kolla i sina papper.. Men sen säger han att alla hans papper är hos Ida. Och Ida o Dennis for ju till Rhodos förr idag... Panik Panik, då frågar Richard om ja har ätit nå idag o de hade ja ju inte så då sa han att han skulle komma.
Så han kom hit sen fick vi veta att Hanna har en extranyckel till Ida så då ska vi dit o kolla igenom papprena sen:)
Nu ska vi äta o sen har vi köpt chirre så då ska vi se en film o sådär :) byebye.


Bröllopsbilder!

Har just lagt in bilderna på datorn och insåg att jag hade tagit över 200 bilder så jag lägger då inte upp alla, men några stycken i alla fall! :)

 
Kl 09.00 for jag och Mamma till Brudparet för att börja med dukningen och annat :)


Vi hade ju även i uppdrag att fixa lekar, så vi hade laddat upp med massa papper och en leklåda! :P

  
Sen hälsade vi på bruden hos frissan, där hon satt o myste med jordgubbar o champange! :)

  
Sen var det dags att duscha o fixa sig, tänkte ha en rosa klänning men det blen en champangefärgad ist! :)

  
12.30 var vi tillbaka hos brudparet, och då var det dags för bröllopsfoto! :)

  
Sen kom den superfina tårtan och strax efter kom ett blombud med massa rosor! :)

  
Hade tydligen ansvar för välkomstdrinken också, så jag blandade 1 Bacardi Razz Raspberry o 1 Fruktsoda sen la jag i massa hallon, brudparets recept, och det blev hur smarrigt som helst!! :)

 
14.00 började gästerna komma och då blev det massa mingel:)

 
15.30 började själva cermonin och då klarnade det upp och blev kanonväder! :)


Några minuter senare var de gifta!!! :) Så himla kul!!

 
Alla var glada, vissa grät och till och med vigselförättaren fällde någon tår! :')


Sen var det dags för gruppfoto! :)

  
Sen var det dags för kall dryck och god mat! :)

  
Alla åt, sen var det dags för paketöppning, dom fick massa fina saker som de blev glada över, av Mig, Hanna o Niklas fick dom Wii Fitness och dom blev glada o nöjda över det för dom hade faktiskt önskat sig det! :)

  
Sen var det dags för tårta, tycker den var så himla snygg med bruden som släpar brudgummen till sängen! Haha. Sen hade han även bakat en speciell tårta bara för Linn och den var supergod!! :)

 
Sen plockade jag o mamma fram sånghäftena vi hade gjort så då sjöng vi lite :) Sen lekte vi massa lekar och bara umgicks och hade trevligt!


Kring tolvsnåret var det dags att gå hem och då såg det ut såhär från mitt fönster:)


Sådärja, har suttit här och laddat upp bilder i en timma, men nu har jag inte tid längre för jag och mamma ska till de gifta paret och hjälpa till med städningen :) byebye.

Bröllop!

Har ju varit på bröllop idag, kom som just hem.. Orkar inte skriva så mke just nu o orkar verkligen inte börja tanka upp massa bilder, gör de imorrn ist=) Men kan ju säga att det var en toppendag och allt gick som planerat och båda sa Ja så de kunde ju inte blivit nå bättre :P så nu är bror min bortgift, eller näe, men Linn är ingift, och det gillas!! :)
Nu ska jag natta, är sleten efter dagen :P

Lockar! :P

Har provat lockgrejerna idag och det blev galet mycket lockar, men himla fina.. Sen kan man ju bestämma hur många o mycket lockar man vill ha, men jag provade i alla fall att sätta i hela håret.. För övrigt så kan jag knappt skriva för jag har fixat lösnaglar idag, måste ju va fin imorrn! Så skriva på datorn är knepigt, men skriva på telefonen är nästan omöjligt, tar tid!! :P
Slänger i alla fall upp lite bilder så ja slipper skriva så himlarns mycke! :P


Köpte lösnaglar o foundation idag, båda behövdes, särskilt foundation som jag inte ägt på år!! :P


Slog in Matte o Linns paket, blev INTE så snyggt, plus att mamma bara hade tejp med ödlor på :P


Provade värmespolarna...


Efter ca 5 minuter tog jag ut spolarna och då såg håret ut såhär:) (alltså väldigt värt!!)


Sen slängde jag på naglarna och tog mig en cider=) Så nu är jag redo för morgondagen!

Rent o fint!!! :)

Är otroligt nöjd över mig själv som äntligen tog mig i kragen o städade!!
Bestämde mig då för att verkligen storstäda, alltså flytta alla möbler o dammsuga o skura noga överallt, så då passade jag på att möblera om också.. Har ju en väldigt liten lägenhet så därför har jag ju redan haft alla logiska möbleringar, så nu testade jag en helt ny, helt galen och absolut helt konstig möblering :P
Den är egentligen inte praktisk eller logisk alls, men den kommer vara perfekt när man ska vara mycket folk o man vill sitta o umgås osv, alltså typ när man ska ha fest osv, haha ;)
Det hela tog i alla fall 3 hela timmar, men nu är jag nöjd att jag faktiskt gjorde det! :)
Och förresten så fungerar min dvd igen nu, fast man måste trycka med dosan och man måste vara jättenära när man trycker med dosan :P men den funkar i alla fall, det är ju det som är huvudsaken!! :P


Mysiga umgåshörnan, haha! :)


Datorhörna + Tv o annat :)

Tomorrow is the big day!

Längtar nå ruggigt till imorrn, blir så spännande och kul med bröllop!! Längtar efter hela grejen liksom...
Längtar efter att få träffa familjen o bara ha trevligt!
Längtar efter att få gå på bröllop!
Längtar efter maten! (haha)
Längtar efter att leka lekar.
Längtar efter att få slippa arbetskläderna o klä upp mig!
Längtar efter att få se brudparet!
Längtar efter att få ta en kall cider.
Men mest längtar jag för att det ska bli så spännande att se två underbara människor säga Ja till varandra!! :)
Hoppas verkligen att vädret blir bra, eller i alla fall okej, hoppas verkligen att det inte regnar i alla fall! Sen hoppas jag verkligen att allt flyter på bra o att de får en underbar bröllopsdag utan större missöden!

Tv-pejlare!! haha

Satt hos Mamma då det ringde på dörren hon gick och öppnade och jag hörde att det var en gubbe som började fråga om hon betalat in tv-licensen osv... Haha, hon blev pejlad! Så passa er alla Arvidsjaur-bor, pejlarna är på hugget just nu! Sen sa mamma; Men du kan ju inte fara hem nu, då ringer dom säkert på hos dig.. Så jag ska kolla kikhålet noga innan jag öppnar dörren i fortsättningen :P

Idag har jag i alla fall färgat håret o sen har jag o Mamma planerat och fixat det sista vi skulle fixa inför bröllopet:) Nu har vi full koll...Tror vi i alla fall :P haha..
Mamma fick paket från Eleven.se idag, hon hade beställt värmespolar som man stoppar in i eluttaget, hon testade i sitt hår ikväll och det blev jättefina lockar, det fungerade verkligen bra!


Nya hårfärgen, något mörkare än jag hade innan:)


Värmespolarna var väl förpackade i en stor kartong med mycket frigolit!!


Värmespolarna, med olika storlek. Superbra! Finns att beställa på Eleven.se

Dagens dag, haha

Har ju jobbat idag, gick som bra ändå.. Jag o Clara tog med oss två damer ut på äventyr o det var roligt:) Sen har jag o Mamma varit o solat o sen har vi fixat en massa grejer inför bröllopet;) hihi! Sen så har jag även hunnit köpa nya kläder till bröllopet då jag ändrade mig i veckan o inte alls ville ha klänningen ja hade köpt. Tur jag hade till-godo på Mimmis!
Nu är jag trött som tusan efter allt planerande o tänkande o fixande, så sängen lockar! :)

Tung dag..

Har varit helt galet trött idag, så har vilat o sovit rätt mycket idag.. Jobbade mellan 7-12 sen var jag barnvakt åt syrrans barn några timmar:) Vi for på polaris och barnen ville provsitta alla maskiner, till o med gräsklipparna :) 
Har även hunnit med en promenad med Richard idag och sen en film med Emil,Krille o Issa:) En bra dag förutom att jag varit så slut hela dagen, men strax blir det att sova och ladda upp krafterna!


Kul att provsitta!


Även gräsklipparna var roliga att provsitta!


Tuffa tjejen!


Kul med polarisbilen, och spana in coolingen i bakgrunden!! :)



Helgen:)


Krille o Emils mat efter bodaborg...Kanske det mest oaptitliga jag skådat... x(


Krille o Martins partyhink, haha!


Johan startade greasemusikal, haha!


Heydär! Johan tyckte att vi var lite lika (!?) i alla fall.. haha


Söndagsaktiviteten blev lugn, kolla på rallycross sm.


Nybygget!


Som inte såg så nytt o fräscht ut efter dagens slut...


Men pris blev det i alla fall!


Somliga går i trasiga skor...


Cissi + Syrrans busungar som jag hämtade i skellefteå:)


Fick åka buss en bit.. Leif skrämde ihjäl barnen när han tutade, haha...


20.30 gjorde jag o Richard tacos åt oss och två superhungriga barn!


Nyhetsmorgon måndag, 06.00, peppande med alla moln eller????.. :(






sitter o dricker med johan, emil,

27d06827223040c1da06cb6e3d5cf3d6.png

sitter o dricker med johan, emil, matte, krille o martin nu :) ölspel som vanligt :p men nu har johan kommit med nå ölspel från umeå så man får inte dela ut klunkar, tack säger jag för då förlorar jag inte iaf :p krille o martin hade med sig en sprithink som det verkar vara lite fart i :p ses i dimman!


vi klarade alla banor på 30 min så

45e11789ad32a964fb1f3e5e4e4e11ab.png

vi klarade alla banor på 30 min så vi fick en tröja o ett frikort var :p sen tog johan rekord på en bana så då fick han en bulle också :p Haha! Vilken dag! Nu blir det mat!


Piggelito!!

For aldrig till malå igår, stannade i Arvids istället:) skulle fara vid 23 så det kändes som de skulle bli nästan för sent att fara för då skulle man ju som komma hem gode sen o va gooode trött idag :P så partade vidare i Arvids en stund när dom andra for istället sen gjorde jag "tidig" kväll :) Är lite trött idag, men de funkar.. Snart bär det av till Boda Borg, wiie! Har precis mass-sms:at killarna o alla är vakna! Great :D Nu kör vi!!

Ändrade planer! Blev inte lugnt ik

0-239f3da6de713519094f2d5bb97a7c4d.png

Ändrade planer! Blev inte lugnt ikväll utan blev party i malå, dricker med dessa grabbar nu, snart bär det av till malå! Peppa! Kommer säkert vara superpigg imorn när vi far :-D


Haha!

Läste just en väldigt speciell men hysteriskt rolig historia på Bingo Rimérs blogg. Den ska tydligen vara helt sann och den handlade om en dvärg som blev misstagen för att vara ett troll och därefter kidnappad av en utvecklingsstörd kille.

Läs hela historien här: Bingos Blogg - En rolig historia

Jobb på den lediga dagen..

Skulle ju egentligen vara ledig idag men blev tvungen att hoppa in o jobba mellan 12 o 15, bara tre timmar så det är ju inte alls så farligt:) Och nu är presenten till brudparet fixad! Vi syskon har köpt en sak tillsammans och jag hoppas verkligen dom gillar den! Men det är ju som så att en liten fågel har sagt att dom vill ha en sån här, så jag tror det blir prima :) Vet ju att ni brukar läsa min blogg, är ni nyfikna nu? ;)

Blir nog att ta det väldigt lugnt ikväll för imorgonbitti drar ja till Skellet med grabbarna för en dag på boda borg, fasen så kul! Och sen på aftonen blir det väl logen, hoppas det blir kul där :)



Ja, vad döljer sig i paketet??

Vinter?

Ja man kan ju nästan tro att det är vinter, kallt är det iaf.. Har frusit hela dagen, men så kom jag på att mamma hade gett mig varma, lurviga sockar så jag slängde på dom och det blev lite varmare:) Börjar kl 16.00 idag, slutar 21.00 och sedan är jag ledig tills på måndag, oj så skönt! Även skönt att få vara hemma o vila upp sig litegrann idag :)


Myser i dessa lurviga sockar, haha!


Haha!

Ett roligt bildspel som Emil hittade igår... Precis när dom sjunger "vi är pojkarna som busar" visas en bild på Sickan, Ragnar o Harry från lilla jönssonligan.. Hahaha.. Massa andra roliga bilder också:) Fanns fler versioner med bildspel men detta var helt klart den roligaste!


Sliten efter jobbet?? haha

Måste fan vara det... For o solade med mamma efter jobbet o somnade ju såklart direkt..
Hamnade som i drömläge/halvsovläge, så då när tiden var ute o det började pipa, tänkte jag som i sömnläget "Vafan äre som piper så jävulst???"... öppnade ögonen och då insåg jag hur det låg till.. "Justja tusan, jag ligger ju i ett solarium".. Haha så trött och sååå förvirrad...

Alltså det är verkligen inte min d

48f630c104a67b14b594afb831cc52fb.png

Alltså det är verkligen inte min dag idag, för det första så är vädret åt helvete och för det andra så är allt annat också det..


Thinkin..

Ligger o funderar lite på livet o alla val man måste göra hela tiden, små som stora.. Är så himla jobbit med alla dessa val, och ibland känns det verkligen som att man skulle vilja att någon annan gjorde alla val åt en och att det alltid var de val som skulle vara bäst i längden.. För tänk så många gånger man gör "fel" val, insane...

Har i alla fall jobbat idag sen for jag o fusksolade på solariet med mamma det behövdes verkligen, särskilt nu när jag snart ska på bröllop:) Sen kom Richard o vi packade ihop massa grejor, sen for vi o pantade flaskor o åt för pengarna.. Sen har vi tvättat o fixat o nu är allt klart så nu ligger ja bara o lyssnar på musik o funderar på livet:)


 


Schimpanser funderar också ibland:)

Gårdagen..

Var ju ledig igår, och det behövdes verkligen! Var så himla skönt att få sova ut o sen bara slöa hela dagen... :)
Sov till elva sen for jag till Matte som också var ledig, vi satt o googlade massa grejer, riktigt spännande:)
Sen for jag och åt hos Mamma o sådär.. Sen på kvällen skulle jag se film me Emil o Matte, men då fick ja inte dvdn att funka...Då sa matte, men skicka hit dosan så fixar ja de... Kastade dosan till honom o träffade ju såklart rätt i ögat, han skrattade inte så mycket, men det gjorde vi :P haha, förlåt!

Ska i alla fall på jobbet snart, sen ikväll ska jag tvätta o vara duktig :)

Funny!

Måste bara sno detta roliga klipp som Anton la upp på facet! Kunde inte sluta skratta alltså! hahaha....



Så som det ligger till!

Tänkte skriva några rader om läget då min besökarstatistik skjutit på höjden rejält sen jag o Richard "gjorde slut på facebook", haha... Ja det är slut, men vi är inte osams eller något sånt och det hände inget spec som gjorde att det blev som det blev.. Vi är fortfarande väldigt bra vänner och det kommer vi fortsätta vara:)



For the boys!

Vi tog lite kort igår och grabbarna ville att jag skulle ladda upp denna bild på bloggen och toppa med min smarta text till bilden..
"Det är dags för fredagsmys!" Haha, för jag gissar att alla har sett den reklamen vid det här laget?
Hahah vi skrattade i alla fall väldigt mke åt det för det var liksom så klockrent när det var på en fredag o allt :P





Nu ska vi peppa för dansmatta :-D

0-6652ba91ca4bc640c2a87b133effe16c.png

Nu ska vi peppa för dansmatta :-D hahaha


Happiness!



Viktigt!!!!

Hahaha....

Efter ölspelet var de flesta väääldigt kissnödiga... poff lät de bara sen hade dom tre vise männen låst in sig på toa tillsammans, hahaha, hur kul som helst :P oooh, nu äre min tur.. haha

Lyckades ta ledigt imorn så jag sk

241ccf8755a1130c07d95d4430d7a0aa.png

Lyckades ta ledigt imorn så jag ska ut ikväll :) sitter o dricker med grabbarna nu, ölspelet, ensam tjej, gissa vem som får alla klunkar :p Haha, men har ändå väldigt kul :) ses i dimman!


Duktigt!

Jepp, jag städade faktiskt garderoben, och det sög lite fast det blev ju bra också :) Men jag hittade så mycket kläder som var helt oanvända eller knappt använda, så då blir jag besviken på mig själv för att jag slösat pengar på kläder jag inte använder... Menmen, jag har ju lärt mig något idag då :) Sen är det ju lite tråkigt att göra sig av med kläder man verkligen gillat men som man vuxit ur och så... Sen bestämde jag mig för att vara lite hård och rensa bort kläder som jag tycker är fina om jag vet att jag inte kommer använda dom:) Men hur som helst så är inte garderoben lika överfull längre :)

Har även lagt in en ljudbok på telen idag :) Mia Törnbloms bok Så dumt! har försökt läsa den två gånger men kommer alltid av mig och läser så himla sakta, så jag tänkte att jag skulle prova lyssna på ljudbok istället, får väl se om det funkar bättre :)


Det var verkligen kaos där ett tag, men det blev fint i slutändan:)


Lite kläder som jag tänkte skänka till någon bättre behövande:)

Min lediga dag..

Jopp, jag är ledig idag och det suger, helt ärligt... Hade verkligen sett fram emot att få vara ledig en dag, men alla andra jobbar ju så man har som inget att göra så jag är bara slö o det känns bajs...Hade hellre jobbat idag med, känns nästan som jag saknar jobbet lite, is that crazy?? Men jag har i alla fall gjort lite nytta idag/imorse... Vaknade kl 5, kunde inte somna om, så då bestämde jag mig för att tvätta massa kläder, duktigt :) Nu känner jag för att rensa garderoben my way, tömma alla lådor på golvet, sen gå igenom plagg för plagg, packa ner de jag inte ska ha kvar och vika ihop snyggt o prydligt det jag ska ha kvar.. :) brukar göra det ibland, undra om jag ska orka?

Fick mig i alla fall en liten överraskning igår när jag kom hem från jobbet, Richard var här och han hade laddat upp med film, jordgubbar och smält choklad :) Sen hade han toppat det hela med tända ljus och rosor, himla gullig han är :) Så vi såg filmen som heter Fools Gold (Den var väldigt kul!), sen pratade vi lite och så innan Richard pös iväg för att sova..

Känns ganska konstigt att sova ensam numera.. Är lite mörkrädd och drömmer mardrömmar hela tiden.. Men nu har jag börjat sova med nattlampa, haha jag vet jag låter som en liten unge, men jag har i alla fall lampan i hallen tänd under natten numera, känns helt enkelt lite bättre då:)



Lite vardagslyx sådär på en onsdagskväll:)

Jobbbb!

Yes jobbade ju förmiddag idag, det var varmt ute, det var varmt inne, puh... Sen körde jag rullstol i uppförsbacke, det var varmast..  :P Har fått vila ett tag, jobb igen om en timma, slutar nio, vad händer då? hitta på något? sova? time will tell, just nu är jag galet trött i alla fall.. Ledig imorrn, skönt! Då ska jag verkligen vila och sedan peppa inför helgen ;) För i helgen ska jag ju....ja! JObba!! Wiie, det gör inget, jag gillar pengar :) Puss o hej

RSS 2.0